Ολυμπιακός: Αναχωρεί για ΗΠΑ και ο Baldwin

Μετά τους Octavius Ellis, Augustine Rubit και Brandon Paul για τις ΗΠΑ αναχωρεί την Παρασκευή (20/3) και ο Wade Baldwin, ενώ το Σάββατο (21/2) θα πάει στην Αμερική και ο Taylor Rochestie
Ολυμπιακός: Αναχωρεί για ΗΠΑ και ο Baldwin

Η επέλαση του coronavirus στην Ελλάδα, έβαλε «λουκέτο» στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και στις προπονήσεις των ομάδων, καθώς η Κυβέρνηση «έκλεισε» με απόφασή της και τα γήπεδα. Αυτό οδήγησε τις ομάδες στο να επιτρέψουν στους ξένους παίκτες τους να πάνε στις πατρίδες τους με άδεια και να είναι stand by βέβαια, για να επιστρέψουν εδώ όταν ο πόλεμος με τον ιό θα έχει αρχίσει να κερδίζεται.

Ο Ολυμπιακός δεν παίζει βέβαια, στην Α1. Παίζει στην Euroleague, αλλά κι εκεί μπήκε «λουκέτο» ως τις 11 Απριλίου.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε νωρίς σήμερα (19/3) ότι οι Octavius Ellis, Augustine Rubit και Brandon Paul πήραν τον δρόμο για τις ΗΠΑ, ενώ ο Taylor Rochestie είναι ακόμα εδώ, αλλά θα φύγει κι αυτός το Σάββατο (21/3) για να πάει στην Αμερική και να είναι δίπλα στην οικογένειά του.

Λίγο μετά ανακοινώθηκε ότι τον δρόμο για την Αμερική θα πάρει και ο Wade Baldwin. Ο Αμερικανός γκαρντ, μάλιστα, θα φύγει νωρίτερα από τον Rochestie, καθως θα πετάξει την Παρασκευή (20/3) για το σπίτι του στις ΗΠΑ.

Οι παίκτες βέβαια, έφυγαν με οδηγίες για την εκγύμνασή τους στο διάστημα της απουσίας τους στην Αμερική. Και φυσικά έχουν ενημερωθεί να είναι έτοιμοι να γυρίσουν αν η Euroleague ανακοινώσει την επανέναρξη της σεζόν μετά τις 11 Απριλίου.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο