Ολυμπιακός: Αντίστροφη μέτρηση για Σλούκα

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση στον Ολυμπιακό για το θέμα του Κώστα Σλούκα, οι «ερυθρόλευκοι» αισιοδοξούν ότι ο παίκτης θα αποδεσμευτεί από την Fenerbahce, κάτι που ίσως γίνει εντός των ημερών και θα γυρίσει στο μεγάλο λιμάνι
Ολυμπιακός: Αντίστροφη μέτρηση για Σλούκα

Στον Ολυμπιακό άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο «μπαμ» που ετοιμάζει η ομάδα με την επιστροφή του Κώστα Σλούκα. Οι «ερυθρόλευκοι» αισιοδοξούν ότι ο παίκτης θα αποδεσμευτεί από την Fenerbahce, κάτι που ίσως γίνει εντός των ημερών, και θα γυρίσει και πάλι στο μεγάλο λιμάνι.

Η απόκτηση του Lorenzo Brown από την Fenerbahce έδειξε πολλά για τις διαθέσεις των  Τούρκων για το θέμα Σλούκα. O Αμερικανός αποκτήθηκε για να έχει σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι και να παίζει φυσικά αρκετά. Αυτό σημαίνει ότι τα άλλα γκαρντ της ομάδας και στην περίπτωσή μας ο Σλούκας, θα δουν τον χρόνο τους να ψαλιδίζεται κάπως.

Ο Έλληνας παίκτης έχει ένα πολύ «βαρύ» (οικονομικά) συμβόλαιο με την Fener. Οι Τούρκοι έχουν ανακοινώσει εδώ και καιρό ότι θα πάνε σε τεράστια μείωση του μπάτζετ. Το να κρατήσουν λοιπόν, τον Σλούκα με το μεγάλο συμβόλαιο και να μην τον έχουν σε κεντρικό ρόλο δεν θα ήταν λογικό.

Γι’ αυτό και τα σενάρια έλεγαν ότι η Fener δεν θα… τηρήσει το συμβόλαιο του «Σλούκι Λουκ» και θα επέλεγε είτε τον δρόμο της μείωσης (αυτό ο παίκτης δεν θα το δεχόταν και θα έφευγε) ή απευθείας στη λύση του χωρισμού κοινή συναινέσει. Μάλιστα, όλα δείχνουν ότι τις επόμενες μέρες το όλο θέμα θα ξακαθαρίσει.

Όποιες κι από τις δυο περιπτώσεις, πάντως κι αν διαλέξει η τουρκική ομάδα, ένα είναι σίγουρο. Ο Σλούκας θα πει «αντίο» στην ομάδα.

Και φυσικά αμέσως μετά θα πάρει τον δρόμο για τον Πειραιά. Ο παίκτης τα έχει βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό και μόλις μείνει ελεύθερος θα επιστρέψει πίσω στους «ερυθρόλευκους».

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο