Ολυμπιακός για Σπανούλη: «Μαζί μέχρι το τέλος»

Ο Ολυμπιακός έστειλε το δικό του μήνυμα για την παραμονή του Βασίλη Σπανούλη με ένα ξεχωριστό μήνυμα και μια ξεχωριστή φωτογραφία με στιγμές από τα 6 συνολικά συμβόλαια που έχει υπογράψει ο «V-Span» με την ομάδα
Ολυμπιακός για Σπανούλη: «Μαζί μέχρι το τέλος»

Ο Ολυμπιακός έστειλε το δικό του μήνυμα για την παραμονή του Βασίλη Σπανούλη. Οι ερυθρόλευκοι ανέβασαν ένα ξεχωριστό σχόλιο και μια ξεχωριστή φωτογραφία με στιγμές από τα 6 συνολικά συμβόλαια που έχει υπογράψει ο «V-Span»με τις έξι στην ομάδα

Το μήνυμά του Ολυμπιακού ανέφερε: «Ένας καλός καπετάνιος δεν φτιάχνεται από ήρεμες θάλασσες. Μαζί μέχρι το τέλος...»

Στην φωτογραφία όπως είπαμε δέσποζαν οι έξι υπογραφές που έχει βάλει ο εμβληματικός αρχηγός της ομάδας στα συμβόλαιά του με τον Ολυμπιακό από το 2010 οπότε και φόρεσε για πρώτη φορά την φανέλα του συλλόγου μέχρι και σήμερα.

Η πρώτη φωτογραφία ήταν φυσικά από μια μέρα σαν σήμερα πριν από 10 χρόνια. Ήταν από τις 11 Ιουλίου 2010, όταν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Ολυμπιακός έριχναν την βόμβα μεγατόνων, καθώς ανακοίνωναν την μεταγραφή του «Kill Bill», ο οποίος αποφάσισε να μην παραμείνει στον Παναθηναϊκό (το συμβόλαιό του είχε λήξει) και έκανε την απόλυτη στροφή στην καριέρα του. Ο Σπανούλης είχε υπογράψει τότε 3ετές συμβόλαιο.

Η δεύτερη φωτογραφία ήταν από το νέο 3ετές συμβόλαιο, που υπέγραψε στις 9/7/2013.

Η τρίτη ήταν από το 2ετές συμβόλαιο που υπέγραψε με τον Ολυμπιακό στις 13/6/2016. Η τέταρτη φωτογραφία ήταν από το μονοετές συμβόλαιο, που υπέγραψε με την ομάδα στις 2/7/2018.

Η πέμπτη ήταν από το μονοετές συμβόλαιο που υπέγραψε στιος 16/7/2019. Και φυσικά η τελευταία ήταν από το συμβόλαιο για 1 ακόμα χρόνο που υπέγραψε σήμερα.

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο