Ολυμπιακός: Συσκέψεις και επαφές για αποφάσεις

Στον Ολυμπιακό θα ανακοινώσουν εντός των ημερών το τι μέλλει γενέσθαι με τους παίκτες μετά την αναβολή της Euroleague και του «λουκέτου» στο ΣΕΦ
Ολυμπιακός: Συσκέψεις και επαφές για αποφάσεις

Η απόφαση της Euroleague να αναβάλλει τους αγώνες, αλλά και η απόφαση της Κυβέρνησης και των αρμόδιων Υπουργείων για «λουκέτο» στο ΣΕΦ λόγω του coronavirus προκάλεσε όπως είναι φυσικό συνεχείς συσκέψεις της διοίκησης για το τι μέλλει γενέσθαι με τους παίκτες.

Στην ομάδα είχε δοθεί ρεπό μετά το ταξίδι (πήγαινε έλα) στο Βερολίνο. Κανονικά η ομάδα θα μαζευόταν για προπονήσεις την Δευτέρα (16/3). Η σημερινή απόφαση της Euroleague, όμως, για αναβολή της διοργάνωσης ως τις 11 Απριλίου λόγω της επέλασης του coronavirus, άλλαξε τα δεδομένα.

Για την ώρα δεν έχει αποφασιστεί αν θα δοθούν άδειες στους Αμερικανούς για να πάνε στην πατρίδα τους. Επειδή, όμως, δεν ξέρει κανείς πότε θα ανοίξει το ΣΕΦ δεν αποκλείεται να πάρουν άδειες οι Αμερικανοί. Από την άλλη, όμως, αυτό θα εξαρτηθεί από την Κυβέρνηση και πότε θα ανοίξει τα γήπεδα.

Οι ερυθρόλευκοι είναι σε επαφή με όλους τους αρμόδιους φορείς και μόλις ξεκαθαρίσει το τοπίο θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις. Εντός των ημερών, πάντως, θα υπάρξουν κάποιες πρώτες αποφάσεις για τις άδεις και μετά βλέποντας και κάνοντας.

Η προτροπή από την άλλη που κάνουν οι άνθρωποι της ομάδας στους παίκτες είναι πρώτα απ΄ όλα να αντιμετωπίσουν με ψυχραιμία την κατάσταση, να μην κάνουν άσκοπες μετακινήσεις και να παραμένουν όσο περισσότερο γίνεται εντός των σπιτιών τους.

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο