Ολυμπιακός: Τα δεδομένα με Σλούκα και ο «παράγοντας Obradovic» (vid)

Ο Ολυμπιακός την έχει στημένη στην γωνία για τον Κώστα Σλούκα, αλλά το μαχαίρι και το καρπούζι το έχει η Fenerbahce, η οποίο ασχολείται με το θέμα της παραμονής του Zeljko Obradovic. Πόσο μπορεί να επηρεάσει το θέμα Σλούκα η υπόθεση του Zoc…
Ολυμπιακός: Τα δεδομένα με Σλούκα και ο «παράγοντας Obradovic» (vid)

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να την έχει στημένη στην γωνία για τον Κώστα Σλούκα. Το πιο σημαντικό και φυσικά τελευταίο λόγο, όμως, τον έχει η Fenerbahce.

Ο Έλληνας παίκτης πάντως, έχει ξεκαθαρίσει ότι αν φύγει από την Fenerbahce θέλει να γυρίσει στους «ερυθρόλευκους». Το μαχαίρι όμως και το καρπούζι το κρατάει η Φενέρ, αφού ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την τουρκική ομάδα για ένα ακόμα χρόνο.

Οι Τούρκοι, βέβαια, ασχολούνται αποκλειστικά αυτό τον καιρό με το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Zeljko Obradovic.

Τα τουρκικά ΜΜΕ έλεγαν σήμερα ότι το κλίμα στις επαφές Obradovic – διοίκησης άρχισε να γίνεται καλό.

Βέβαια ακόμα κι αν μείνει ο Zoc (δεν είναι απίθανο αυτό), δεν είναι βέβαιο ότι θα μείνει και ο Σλούκας.  Είναι ξεκάθαρο ότι αν προταθεί μείωση στον Ελληνα γκαρντ, τότε θα αποχωρήσει από την ομάδα. Και τότε φυσικά ο Ολυμπιακός θα έχει τον πρώτο λόγο και ο παίκτης θα πάρει τον δρόμο για το λιμάνι.

Όλα δείχνουν ότι οι Τούρκοι δύσκολα δεν θα μειώσουν ψαλιδίσουν το συμβόλαιο του Σλούκα. Όλα θα ξεκαθαρίσουν όμως, όταν θα κλείσει αυτό το κεφάλαιο με τον Zoc. Τότε θα ξεκινήσουν οι επαφές με Σλούκα.

Όπως είπαμε αν η Fener «ψαλιδίσει» το συμβόλαιό του Σλούκα, ο παίκτης θα πάρει το καπελάκι του και θα αποχωρήσει.

Θα μείνει μόνο αν οι Τούρκοι δεν του κάνουν καμία μείωση. Εκεί ο Σλούκας δεν μπορεί να κάνει τίποτε άλλωστε, αφού το συμβόλαιό του θα μείνει ως έχει, άρα δεν θα μπορεί να το σπάσει.

«Θετικός» ο Vezenkov

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις επαφές με τον Sasha Vezenkov. Το όλο θέμα είναι σε καλό δρόμο και ο παίκτης είναι κοντά στην παραμονή.

Στο μεταξύ, η ομάδα συνεχίζει να ψάχνει και για ξένο γκαρντ και ο Charles Jenkins παραμένει στην κορυφή της λίστας της.

Τυπικό εξάλλου, είναι το θέμα της παραμονής του Βασίλη Σπανούλη.

 

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΛΟΥΚΑΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο