Ο Ήφαιστος Αιγιάλειας προς Γ' Εθνική!

Ο Ήφαιστος Αιγιάλειας θα είναι ο σύλλογος που θα καλύψει το κενό της Ακράτας στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας εν όψει της νέας σεζόν.
Ο Ήφαιστος Αιγιάλειας προς Γ' Εθνική!

Ο Ήφαιστος/Αχιλλέας Αιγιάλειας αναμένεται να γράψει ιστορία, καθώς μετά την αποχώρηση της ομάδας της Ακράτας από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας, θα καλύψει το κενό της στο εν λόγω πρωτάθλημα. 

Οι ομάδες του 1ου ομίλου στο Νότο της Γ' Εθνικής έμειναν 10 μετά τις αποχωρήσεις της Ακράτας και του Ηρακλείου και ο Ήφαιστος/Αχιλλέας θα καλύψει το κενό, αφού είναι η επόμενη ομάδα από το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΗ που δικαιούται να ανέβει στις εθνικές κατηγορίες, έχοντας ρεκόρ 13-7.

Για οικονομικούς κυρίως λόγους, η ομάδα της Ακράτας αποσύρεται από τα "σαλόνια" των εθνικών κατηγοριών και η ομάδα από την Αιγιάλεια θα λάβει μέρος δυναμικά σε αυτά. Έχοντας αποκτήσει και τον Κώστα Κεφαλά, η ομάδα του κ. Γιώργου Γιαννόπουλου σκοπεύει να προχωρήσει σε ακόμα περισσότερες προσθήκες για να ανταπεξέλθει με ικανοποιητικό τρόπο στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Το μόνο που μένει είναι η επίσημη πρόσκληση από την ΕΟΚ, την οποία όπως όλα δείχνουν ο Ήφαιστος θα δεχτεί.

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο