Ο Δήμος Πατρέων και οι πολιτικές αρχές της υποδέχτηκαν την ομάδα-θαύμα του Προμηθέα

Ο Δήμος Πατρέων και οι πολιτικές αρχές της Πάτρας έριξαν τα τείχη της πόλης για τον Προμηθέα, υποδέχτηκαν την ομάδα και το τρόπαιο Super Cup και ο σύλλογος τους έστειλε το δικό του «ευχαριστώ»
Ο Δήμος Πατρέων και οι πολιτικές αρχές της υποδέχτηκαν την ομάδα-θαύμα του Προμηθέα

Ο Δήμος Πατρέων και οι πολιτικές αρχές της Πάτρας έριξαν τα τείχη της πόλης για τον Προμηθέα. Και όχι άδικα. Το καμάρι της πόλης, της Αχαΐας μα και η ομάδα που έκανε όλη την Ελλάδα να πίνει νερό στο όνομά της, γύρισε πίσω στην βάση της με το τρόπαιο του Super Cup, που κατέκτησε χθες μετά την μεγάλη νίκη επί του Περιστερίου στον τελικό της διοργάνωσης.

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης (μαζί με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού, Τάκη Πετρόπουλο) και τον πρώτο πολίτη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη, υποδέχτηκαν την ομάδα και το τρόπαιο Super Cup και ο σύλλογος τους έστειλε το δικό του «ευχαριστώ».

Αναλυτικά η ενημέρωση του Προμηθέα:

Αυτός ο τίτλος, ο πρώτος τόσο για τον Προμηθέα όσο και για την πόλη μας στο μπάσκετ, ανήκει στην Πάτρα και όλους τους φίλους μας. Οι ευχές όλων σας και τα συγχαρητήρια σας είναι η κινητήρια δύναμη μας.

Στο πλευρό μας οι αρχές της περιοχής, με τον πρώτο πολίτη της Πόλης, Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη (μαζί με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού, Τάκης Πετρόπουλος) και τον πρώτο πολίτη της Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας / Region of Western Greece, Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη να συγχαίρουν στο Promitheas Park τον πρόεδρο της ΚΑΕ Promitheas Patras BC, Κώστα Μπακαλάρο.

Για την Πάτρα… στην κορυφή, εκεί που της αξίζει.

 

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο