Ο ΕΣΑΚΕ έκανε «μεταγραφή» τον Ζομπανάκη

Ο Κωστής Ζομπανάκης, ο οποίος ανακοίνωσε ότι σταματάει την χρηματοδότηση του Ρεθύμνου, πήρε «μεταγραφή» στον ΕΣΑΚΕ και θα έχει πλέον τη θέση του Συμβούλου Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Λίγκας
Ο ΕΣΑΚΕ έκανε «μεταγραφή» τον Ζομπανάκη

Από το Ρέθυμνο μπορεί να αποφάσισε να φύγει από το Ρέθυμνο (ανακοίνωσε ότι σταματάει τη χρηματοδότηση της ομάδας με αποτέλεσμα ο σύλλογος να βρίσκεται προ της εξόδου από την Basket League), αλλά από το μπάσκετ δεν θα φύγει ο Κωστής Ζομπανάκης. Ο τέως ισχυρός άνδρας των Κρητικών θα παραμείνει στο άθλημα, καθώς πήρε μεταγραφή στον ΕΣΑΚΕ!

Η Λίγκα ανακοίνωσε ότι ο Κωστής Ζομπανάκης αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Συμβούλου Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης στην Ενωση των Σωματείων της Basket League.

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Ευάγγελος Γαλατσόπουλος τον «καλωσόρισε» τονίζοντας  ότι ο Ζομπανάκης με την εμπειρία και την δημιουργικότητα του θα συμβάλει στην περαιτέρω βελτίωση σε όλα τα επίπεδα της Basket League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ και οι δηλώσεις του Ευάγγελου Γαλατσόπουλου:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ προκειμένου να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τις δυνάμεις του Συνδέσμου και της EKO Basket League εν όψει των νέων προκλήσεων που ακολουθούν την εκδήλωση της πανδημίας του COVID-19 αποφάσισε ομόφωνα να αναθέσει καθήκοντα Συμβούλου Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης στον κ. Κωστή Ζομπανάκη, προέδρο του Ρεθύμνου Cretan Kings.

«Ο κ. Κωστής Ζομπανάκης με την εμπειρία και την δημιουργικότητα του θα συμβάλει στην περαιτέρω βελτίωση σε όλα τα επίπεδα της EKO Basket League», δήλωσε ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος.

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο