Ο Κολοσσός πλήρωσε το ΒΑΝ για Μαυροειδή και «καθάρισε»

Ο Κολοσσός «καθάρισε» με την FIBA, καθώς εξόφλησε τις οφειλές προς τον Δημήτρη Μαυροειδή και έτσι έγινε άρση του ΒΑΝ και απέκτησε τον Spicer
Ο Κολοσσός πλήρωσε το ΒΑΝ για Μαυροειδή και «καθάρισε»

O Κολοσσός «καθάρισε» πριν λίγο καιρό με τον βρόγχο του ΒΑΝ που του είχε επιβάλει η FIBA για τις οφειλές προς τον Δημήτρη Μαυροειδή. Η ομάδα της Ρόδου εξόφλησε τα λεφτά που χρωστούσε στον πολύπειρο σέντερ, ο οποίος είχε προσφύγει στην FIBA, που τον δικαίωσε και είχε επιβάλει απαγόρευση μεταγραφών στους νησιώτες..

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία έτσι έκανε άρση του ΒΑΝ και γι’ αυτό οι Ροδίτες απέκτησαν τον Spicer, τον δήλωσαν στην Basket League και ο παίκτης παίζει κανονικά πλέον με την ομάδα.

Οι οφειλές προς τον Μαυροειδή ήταν από την σεζόν 2018-19, οπότε και ο έμπειρος παίκτης έπαιζε στην ομάδα.

Ο Κολοσσός είχε… φεσώσει τον παίκτη. Έλεγε όμως, ότι από τη στιγμή που το 2019 η ομάδα υποβιβάστηκε και διαλύθηκε και «ξαναγεννήθηκε» μέσω της αγοράς του ΑΦΜ του Χολαργού, δεν όφειλε τίποτα σε κανέναν, διότι ήταν ουσιαστικά νέο σωματείο.

Ο παίκτης είχε προσφύγει στην FIBA και η Παγκόσμια Ομοσπονδία που δεν… καταλαβαίνει από τις ελληνικές πατέντες τον δικαίωσε. Τελικά οι Ροδίτες «καθάρισαν» το χρέος και έτσι έγινε άρση της απαγόρευσης μεταγραφών.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο