Ο Μίλωνας διαχωρίζει τη θέση του από την πρωτοβουλία του Προέδρου της ΕΣΚΑΝΑ (pic)

Ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία της χώρας μας, ο Μίλωνας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διαχωρίζει τη θέση του σχετικά με την πρωτοβουλία του Προέδρου της ΕΣΚΑΝΑ όσον αφορά τις προσεχείς εκλογές της ΕΟΚ.
Ο Μίλωνας διαχωρίζει τη θέση του από την πρωτοβουλία του Προέδρου της ΕΣΚΑΝΑ (pic)

Ο Μίλωνας εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, με την οποία διαχωρίζει τη θέση του όσον αφορά την πρωτοβουλία του Προέδρου της ΕΣΚΑΝΑ κ.Λυμπεράτου σχετικά με τις επικείμενες εκλογές της ΕΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα, το ιστορικό σωματείο από τη Νέα Σμύρνη αναφέρει στην ανακοίνωσή του πως δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση με τους συλλόγους της ΕΣΚΑΝΑ ή κάποια διαβούλευση με το Διοικητικό Συμβούλιο της σχετικής Ένωσης και πως αυτό αποτελεί ξεκάθαρα προσωπική ενέργεια του Προέδρου κ.Λυμπεράτου.

Δείτε την ανακοίνωση του Μίλωνα:

«Με έκπληξη διαβάσαμε σε σχετική ανακοίνωση πως ο Πρόεδρος της ΕΣΚΑΝΑ κ. Λυμπεράτος προέβη σε στήριξη του υποψήφιου για την Προεδρία της ΕΟΚ, κ. Φασούλα. Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί ξεκάθαρα προσωπική ενέργεια του Προέδρου της ΕΣΚΑΝΑ σε μια προσπάθεια να προκαταλάβει την πρόθεση των σωματείων, τη στιγμή που ούτε καν έχουν προκηρυχθεί οι εκλογές της ΕΟΚ.

Μάλιστα όχι μόνο δεν έχει γίνει καμία σχετική συζήτηση με τα σωματεία (τουλάχιστον ο Μίλωνας δεν έχει λάβει καμία σχετική πρόσκληση από τον Πρόεδρο της ΕΣΚΑΝΑ) αλλά ούτε καν διαβούλευση με το Δ.Σ. της ΕΣΚΑΝΑ. Ελπίζουμε η ενέργεια αυτή να αποτελεί εξαίρεση και ο δρόμος προς τις εκλογές να διακατέχεται από συνεννόηση, ανοιχτή διαβούλευση και ενότητα για το καλό του αθλήματος και μόνο».

Δείτε τη δημοσίευση του σωματείου από τη Νέα Σμύρνη:

Η ανακοίνωση για την πρωτοβουλία του Προέδρου της ΕΣΚΑΝΑ σχετικά με τις προσεχείς εκλογές της ΕΟΚ.

Δημοσιεύτηκε από ΑΟΝΣ "Ο Μίλων" στις Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2020

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο