Ο ΟΦΗ στέκεται δίπλα στο «Χαμόγελο του Παιδιού» (pic)

O σύλλογος του ΟΦΗ ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού» και έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο σε μια δύσκολη χρονική περίοδο.
Ο ΟΦΗ στέκεται δίπλα στο «Χαμόγελο του Παιδιού» (pic)

Σε μια δύσκολη περίοδο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, το σωματείο του ΟΦΗ πρωτοπορεί και ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Οργανισμού "Χαμόγελο του Παιδιού".

Πιο συγκεκριμένα, συγκεντρώθηκαν τρόφιμα, τα οποία προορίζονται για ανάγκες του Κέντρου Στήριξης του Παιδιού, το οποίο εδρεύει στο Ηράκλειο της Κρήτης. 

Από την ανδρική ομάδα του ΟΦΗ παρουσιάστηκαν εκεί οι αθλητές Νίκος Μποχωρίδης, Πρόδρομος Τσερκιτζόγλου, Κώστας Αγαπιάδης ,Φαίδωνας Καμπάκας και αρκετά μέλη της επιτροπής, όπως είναι οι Συμεών Καμπάκας, Ηρακλής Σφακιανάκης, αλλά και Σωτήρης Καρτατζόγλου.

Δείτε τη δημοσίευση του ΟΦΗ:

«Ο ΟΦΗ δίπλα στο «Χαμόγελο του Παιδιού»
Ανταποκριθήκαμε στην κάλεσμα του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού - The Smile of the Child » για συγκέντρωση τροφίμων που προορίζονται για την κάλυψη αναγκών του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας στο Ηράκλειο Κρήτης.
Αντιπροσωπία της ομάδας μας αποτελούμενη από τους παίκτες: Νίκο Μποχωρίδη, Πρόδρομο Τσερκιτζόγλου, Κώστα Αγαπιάδη ,Φαίδωνα Καμπάκα και μέλη της επιτροπής : Συμεών Καμπάκα , Ηρακλή Σφακιανάκη, Σωτήρη Καρτατζόγλου, Παρέδωσαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης το πρωί της Παρασκευής 04/12 στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας του Οργανισμού.
Παράλληλα εγκαινιάσαμε την έναρξη της συνεργασίας μας με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», καθώς ειδικά διαμορφωμένα καλάθια θα τοποθετηθούν στο γήπεδο του ΒΑΚ ώστε να μαζεύονται τρόφιμα όλη την αγωνιστική σεζόν , βοηθώντας το Σύλλογο και τις ανάγκες του για τα παιδιά και τις οικογένειες που στηρίζουν με προβλήματα διαβίωσης.
Σχετικά με τον Οργανισμό:
«Το Χαμόγελο του Παιδιού», είναι ένας εθελοντικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Έχει κάνει πράξη την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων των παιδιών έχοντας στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια πάνω από 1.700,000 παιδιά και τις οικογένειες τους.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» 25 χρόνια τώρα βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί θύμα Βίας, σε κάθε παιδί θύμα εξαφάνισης, σε κάθε παιδί με προβλήματα υγείας και σε κάθε παιδί που αντιμετωπίζει προβλήματα διαβίωσης.
Ο Οργανισμός με την γραμμή για τα παιδιά sos 1056 βρίσκεται καθημερινά 24 ώρες το 24’ωρο δίπλα στα παιδιά που έχουν ανάγκη αλλά και τις οικογένειες τους».

Ο ΟΦΗ δίπλα στο «Χαμόγελο του Παιδιού» Ανταποκριθήκαμε στην κάλεσμα του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού - The...

Δημοσιεύτηκε από OFI Crete Basketball στις Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2020

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο