Ο Πανιώνιος δεν φεύγει από την Basket League μέχρι να αποφανθεί η ΕΕΑ

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Πανιώνιος Γιώργος Χριστοδουλόπουλος έστειλε επιστολή στον ΕΣΑΚΕ, με την οποία αναφέρει πως δεν θα αποχωρήσει η ομάδα του από την Basket League μέχρι να αποφανθεί η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.
Ο Πανιώνιος δεν φεύγει από την Basket League μέχρι να αποφανθεί η ΕΕΑ

Χθες, Τρίτη (29/09) ο Πανιώνιος έγραψε μία από τις πιο "μαύρες σελίδες" στην ιστορία του. Πιο συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Γιώργος Χριστοδουλόπουλος μέσω γραπτής του δήλωσης ανέφερε πως η ομάδα του τίθεται εκτός Basket League, αφού δεν βρέθηκε τελικά ο υποψήφιος επενδυτής.

Ωστόσο, με βάση τις σημερινές του δηλώσεις φαίνεται να "πετάει το μπαλάκι" στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού να αποφανθεί εκείνη για τις κατάλληλες προϋποθέσεις της ομάδας και αρνείται να πάρει την απόφαση περί αποχώρησης των Νεοσμυρνιωτών από την Βasket League

Δείτε αναλυτικά την επιστολή του Γιώργου Χριστοδουλόπουλου:

«Αγαπητοί,

Αντιλαμβανόμαστε πλήρως τα στενά χρονικά περιθώρια μεταξύ της διαδικασίας αδειοδότησης και της έναρξης πρωταθλήματος , αλλά και την αναστάτωση που προκαλούμε αυτή την στιγμή.

Δυστυχώς δεν μπορούμε σήμερα να υποβάλλουμε προς την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κανένα καινούργιο δικαιολογητικό.

Ταυτοχρόνως, χωρίς αρνητική εισήγηση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και χωρίς προηγούμενη απόφαση είτε Γ.Σ μετοχών η Δ.Σ δεν μπορώ να λάβω απόφαση περί μη συμμετοχής μας στο πρωτάθλημα.

Με εκτίμηση

Γιώργος Χριστοδουλόπουλος

Προέδρος ΚΑΕ Πανιώνιος».

 

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο