Ο Χριστοδουλόπουλος έριξε τους «τίτλους τέλους» για τον Πανιώνιο!

Ο ιδιοκτήτης του Πανιωνίου, Γιώργος Χριστοδουλόπουλος, έκανε γνωστό σε δήλωσή του ότι ναυάγησαν οι επαφές οριστικά οι επαφές με τον υποψήφιο επενδυτή και έτσι η ομάδα πέφτει στον γκρεμό και αποχωρεί από την Basket League με πιθανό προορισμό την ΕΣΚΑΝΑ
Ο Χριστοδουλόπουλος έριξε τους «τίτλους τέλους» για τον Πανιώνιο!

Ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος έριξε τους «τίτλους τέλους» για τον Πανιώνιο. Ο ιδιοκτήτης των «κυανέρυθρων» έκανε γνωστό σε δήλωσή του ότι ναυάγησαν οι επαφές  οριστικά οι επαφές με τον υποψήφιο επενδυτή και έτσι η ομάδα πέφτει στον γκρεμό και αποχωρεί από την Basket League!

Από χθες είχε φανεί ότι τα πράγματα ζορίζουν και η βουτιά στο κενό είναι δυστυχώς κοντά για τον Πανιώνιο.

Όπως σας είχαμε αναφέρει τα χρονικά περιθώρια ήταν πλέον στενά για να αλλάξει χέρια η ομάδα και να προλάβει να στηθεί για την νέα σεζόν και το ενδεχόμενο του «μπαμ» ήταν πιθανό.

Και δυστυχώς έτσι έγινε τελικά. Οσο για τον πιθανό... προορισμό του Πανιωνίου μετά την βουτιά στο κενό, όλα δείχνουν ότι η ομάδα θα πάει πιθνατότατα στα τιπικά, δηλαδή στην ΕΣΚΑΝΑ!

Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Χριστοδουλόπουλου:

«Βρίσκομαι στη  δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω επίσημα, ότι μόλις ενημερώθηκα ότι αποσύρεται το ενδιαφέρον του υποψήφιου επενδυτή για αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών που κατέχω στην ΚΑΕ Πανιώνιος, παρά την προφορική συμφωνία που υπήρξε εχτές σχετικά με τους οικονομικούς όρους της συμφωνίας με τον εν Ελλάδι εντεταλμένο σύμβουλο του υποψηφίου επενδυτή. 

Και οι δύο πλευρές, κάναμε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό προκειμένου να επισπευσθεί η ολοκλήρωση της διαδικασίας μεταβίβασης μετοχών και καταφέραμε με αμοιβαία εμπιστοσύνη και σεβασμό να επιτύχουμε προφορική συμφωνία μέσα σε τρεις μόνον συναντήσεις και σε διάστημα μόλις μιας εβδομάδας. 

Δυστυχώς, ανυπέρβλητο εμπόδιο στην όλη διαδικασία ήταν η πίεση χρόνου, ειδικά για τις διαδικασίες αδειοδότησης που απαιτούνται για τη συμμετοχή της ομάδας στην Basket League. Συγκεκριμένα, παρά τη χτεσινή προφορική συμφωνία  (που ακολουθήθηκε από ανακοίνωσή μου περί συμφωνίας κατά τη διάρκεια του χτεσινού συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ με τη σύμφωνη γνώμη του εν Ελλάδι εντεταλμένου συμβούλου του υποψηφίου επενδυτή) δεν κατέστη δυνατό να αποτυπωθεί εγγράφως η συμφωνία και ακολούθως να εγκριθεί από τους νομικούς συμβούλους των δύο πλευρών.

Με την ειλημμένη απόφασή μου να μην χρηματοδοτήσω την ομάδα και μετά και την απόσυρση ενδιαφέροντος του μοναδικού σοβαρού υποψήφιου επενδυτή που υπήρξε για την ΚΑΕ Πανιώνιος, η συνέχεια του Πανιωνίου θα είναι προφανώς εκτός Basket League. Περί αυτού, θα έχω επικοινωνία με τον Πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ κο. Γαλατσόπουλο εντός της ημέρας».

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο