Παναγιώτης Αγγελόπουλος: Ο μυθικός αγώνας και η επική φωτό στην κορυφή του Ολύμπου! (pic)

Ο εκ των ιδιοκτητών του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, μετείχε στον δύσκολο και μυθικό αγώνα «Olympus Marathon Trail», έφτασε ως την κορυφή του Ολύμπου και έβγαλε μια επική φωτό εκεί
Παναγιώτης Αγγελόπουλος: Ο μυθικός αγώνας και η επική φωτό στην κορυφή του Ολύμπου! (pic)

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος λατρεύει τον αθλητισμό και πάντα αθλείται παρά τον τεράστιο φόρτο εργασίας που έχει λόγω των επιχειρήσεών του και φυσικά του αγαπημένο του Ολυμπιακού. Ο εκ των ιδιοκτητών του Ολυμπιακού, μάλιστα έχει πάθος με το όλο θέμα. Αθλείται ασταμάτητα και είναι σε εξαιρετική φυσική κατάσταση.

Μάλιστα ο έταιρος μαζί με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού, μετείχε το σαββατοκύριακο που πέρασε και σε έναν μυθικό και πολύ δύσκολο και επίπονο αγώνα. Εκεί ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος έδειξε και την… κλάση του και την τρομερή φυσική του κατάσταση. Γιατί ρίχνουμε βάρος σ’ αυτό;

Γιατί δεν μιλάμε για κάποιον αγώνα της πλάκας, που μπορεί να πάρει μέρος ο οποιοσδήποτε.

Μιλάμε για το μυθικό και επίπονο, «Olympus Mythical Trail».

Ο αγώνας αυτός είναι αληθινός Γολγοθάς. Το «Olympus Mythical Trail» δεν είναι απλά ένας… περίπατος. Ο αγώνας περιλαμβάνει ορεινό τρέξιμο 106 χιλομέτρων μέσω μονοπατιών φυσικά και διεξάγεται στον μυθικό Όλυμπο!

Το «Olympus Mythical Trail» ξεκινάει από τους πρόποδες του πιο εμβληματικού και ιστορικού και μυθικού όρους και καταλήγει στην κορυφή του.

Ο «ερυθρόλευκος» ηγέτης Παναγιώτης Αγγελόπουλος μετείχε στην διοργάνωση και φυσικά έφτασε ως του τέλος της. Μάλιστα ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος έβγαλε και μια επική φωτογραφία στην κορυφή του Ολύμπου.

 

Η ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο