Παναθηναϊκός: Επιστροφή μετοχών στον Γιαννακόπουλο και το ενδιαφέρον από funds

Ο νέος πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Τάκης Τριαντόπουλος, τόνισε ότι οι μετοχές θα επιστραφούν στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, μέχρι να βρεθεί ο νέος αγοραστής, ενώ τόνισε ότι ξένα funds έχουν δείξει ενδιαφέρον για την ομάδα
Παναθηναϊκός: Επιστροφή μετοχών στον Γιαννακόπουλο και το ενδιαφέρον από funds

Ο νέος πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Τάκης Τριαντόπουλος, μίλησε στην συνέντευξη Τύπου και το θέμα των μετοχών της ομάδας, που μέχρι και σήμερα φαίνεται στην μετοχή σύνθεση να ανήκουν στον Μάνο Παπαδόπουλο, ο οποίος αποχώρησε.

Ο Τριαντόπουλος τόνισε ότι οι μετοχές δεν μπορούν φυσικά να μείνουν στον Μάνο Παπαδόπουλο και έτσι θα επιστραφούν στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, μέχρι να βρεθεί ο νέος αγοραστής.

Από την άλλη, τόνισε ότι γίνονται επαφές για να βρεθεί αγοραστής για την ομάδα, επισήμανε ότι ο σύλλογος έχει αναθέσει σε δυο εταιρείες να βρουν πιθανούς αγοραστές, ενώ αποκάλυψε ότι ήδη κάποια funds έχουν δείξει ενδιαφέρον για το «τριφύλλι».

Αναλυτικά ο Τάκης Τριαντόπουλος είπε: «Οι μετοχές να παραμείνουν στον Μάνο Παπαδόπουλο δεν γίνεται. Η διαδικασία να επιστραφούν οι μετοχές στον κ. Γιαννακόπουλο έχει ξεκινήσει και φυσικά μετά θα μεταβιβαστούν αν υπάρξει αγοραστής.

Έχουμε ξεκινήσει και τη διαδικασία αποτίμησης της ομάδας. Έχουμε αναθέσει σε δυο εταιρείες του εξωτερικού το πρότζεκτ να βρουν πιθανούς αγοραστές στο εξωρτετικό και στο εσωτερικό. Κάποια funds έχουν δείξει ενδιαφέρον και περιμένουμε. Υπάρχει μέχρι στιγμής κάποιο πρώιμο ενδιαφέρον».

Ο Τάκης Τριαντόπουλος έκανε αναφορά και στο ενδεχόμενο να αλλάξουν τελείως τα δεδομένα και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να επιστρέψει στην ομάδα: «Τι προθέσεις έχει ο κ. Γιαννακόπουλος για το μέλλον, δεν το γνωρίζω και δεν μπορώ και να απαντήσω για λογαριασμό του κ. Γιαννακόπουλου».

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο