Παναθηναϊκός: Η ομάδα ανοίγει τα χαρτιά της σε συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή (3/7)

Τα μέλη της νέας διοικητικής τριανδρίας, Φραγκίσκος Αλβέρτης, Δημήτρης Διαμαντίδης, Τάκης Τριαντόπουλος και ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιώργος Βόβορας ανοίγουν τα χαρτιά τους για το «αύριο» της ομάδας σε συνέντευξη Τύπου, που θα γίνει την Παρασκευή (3/7) στο ΟΑΚΑ
Παναθηναϊκός: Η ομάδα ανοίγει τα χαρτιά της σε συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή (3/7)

Τα μέλη της νέας διοικητικής τριανδρίας του Παναθηναϊκού, Φραγκίσκος Αλβέρτης, Δημήτρης Διαμαντίδης, Τάκης Τριαντόπουλος και ο προπονητής του «τριφυλλιού» Γιώργος Βόβορας θα χαρτογραφήσουν την επόμενη μέρα στην ομάδα. Οι τέσσερια «πράσινοι» ανοίγουν τα χαρτιά τους για το «αύριο» της ομάδας σε συνέντευξη Τύπου, που θα γίνει την Παρασκευή (3/7) στο ΟΑΚΑ.

Οι Φραγκίσκος Αλβέρτης, Δημήτρης Διαμαντίδης, Τάκης Τριαντόπουλος και ο προπονητής του «τριφυλλιού» Γιώργος Βόβορας θα μιλήσουν για τα πλάνα της νέας σεζόν η οποία σίγουρα θα είναι «διαφορετική» και περίεργη μετά την απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να αποχωρήσει από την διοικητική ηγεσία.

Μέσα σε όλα, από την ομάδα έφυγε μετά από 33 χρόνια τεράστιας προφοράς και ο Μάνος Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

Συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή (3/7) στο ΟΑΚΑ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως την Παρασκευή 3/7, στις 12:00 στην αίθουσα Τύπου του Κλειστού των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων θα λάβει χώρα η συνέντευξη Τύπου της διοικητικής ομάδας και του προπονητή του «τριφυλλιού».

Συγκεκριμένα, οι κ.κ. Φραγκίσκος Αλβέρτης, Δημήτρης Διαμαντίδης, Τάκης Τριαντόπουλος και Γιώργος Βόβορας θα μιλήσουν αναλυτικά για το πλάνο τους και τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας.

Η συνέντευξη Τύπου θα μεταδοθεί «ζωντανά» μέσα από το επίσημο κανάλι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στο Youtube.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο