Παναθηναϊκός: Το παρασκήνιο και οι ερμηνείες της υπόθεσης Greg Whittington

Ο Greg Whittington ζήτησε νέα διορία για να απαντήσει και ο Παναθηναϊκός πήρε ανάποδες και του ξεκαθάρισε ότι κάνει πίσω, αλλά το όλο θέμα έχει ψωμί και ίσως τα δεδομένα αλλάξουν, καθώς στο μεταγραφικό παζάρι όλα μπορούν να ανατραπούν ανά πάσα στιγμή
Παναθηναϊκός: Το παρασκήνιο και οι ερμηνείες της υπόθεσης Greg Whittington

Ο Greg Whittington ζήτησε νέα διορία για να απαντήσει στον Παναθηναϊκό και το «τριφύλλι» πήρε ανάποδες και του ξεκαθάρισε ότι κάνει πίσω. Μην βιαστείτε να πείτε όμως, το όλο θέμα τελείωσε. Τίποτα δεν πρέπει να θεωρηθεί 100% δεδομένο, καθώς στο μεταγραφικό παζάρι τα σκηνικά αλλάζουν συνέχεια και όλα μπορούν να συμβούν ή να ανατραπούν ανά πάσα στιγμή.

Η όλη υπόθεση, πάντως, έχει πολύ παρασκήνιο και πολλές ερμηνείες. Κατ’ αρχάς να πούμε ότι οι πληροφορίες λένε ότι ο Παναθηναϊκός είχε βάλει στο τραπέζι 500.000 για να αποσπάσει το «οκ» του 27χρονου (2,06μ.) Αμερικανού πάουερ φόργουορντ, που έπαιζε πέρσι στην Galatasaray.

Η πλευρά του παίκτη είχε ζητήσει διορία να απαντήσει ως σήμερα. Δεν απάντησε όμως. Αντίθετα ενημέρωσε σήμερα τον Παναθηναϊκό ότι θέλει ακόμα μια διορία κάποιων ημερών.

Ο Παναθηναϊκός πήρε ανάποδες. Όχι με τον παίκτη, αλλά με τους εκπροσώπους του. Και μέσα σε όλα φυσικά το μέγεθος της ομάδας, η μυθική ιστορία της και το τεράστιο brand name της δεν σήκωνε τέτοιες… στάσεις από την πλευρά των εκπροσώπων του Αμερικανού.

Ο Παναθηναϊκός διαμήνυσε έτσι στην πλευρά του Greg Whittington ότι αποσύρεται.

Είπαμε όμως, στην αρχή. Στο μεταγραφικό παζάρι τα σκηνικά αλλάζουν συνέχεια και όλα μπορούν να συμβούν ή να ανατραπούν ανά πάσα στιγμή. Επίσης τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Για παράδειγμα μπορεί να φαίνεται ότι η μεταγραφή του Αμερικανού στον Παναθηναϊκό χάλασε. Αν όμως, ο παίκτης στείλει μήνυμα σύντομα ότι δέχεται την προσφορά, τότε είναι πιθανό το «τριφύλλι» να αλλάξει στάση και η μεταγραφή να κλείσει.

Με τα «αν», βέβαια, τίποτα δεν γίνεται. Όλα, πάντως, θα ξεκαθαρίσουν 100% σύντομα…

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο