Παναθηναϊκός: Το πλάνο του Γιαννακόπουλου και τα νέα πρόσωπα της διοίκησης (pics)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα κάνει ένα βήμα πίσω, αλλά δεν θα φύγει από τον Παναθηναϊκό, ενώ βάζει στην διοίκηση τους Θοδωρή Μαροσούλη και Αγγελο Κοταρίδη και τους δίνει το μάνατζμεντ
Παναθηναϊκός: Το πλάνο του Γιαννακόπουλου και τα νέα πρόσωπα της διοίκησης (pics)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε προ ημερών να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 3 Ιουνίου και να ανοίξει τα χαρτιά του. Όλα δείχνουν βέβαια, ότι Δημήτρης Γιαννακόπουλος και η ομάδα δεν θα πάρουν χωριστούς δρόμους.  Ο διοικητικός ηγέτης του «τριφυλλιού» θα κάνει ένα βήμα πίσω, αλλά δεν θα φύγει από τον Παναθηναϊκό, ενώ βάζει στην διοίκηση τους Θοδωρή Μαροσούλη και Αγγελο Κοταρίδη και τους δίνει το μάνατζμεντ.

Ο Γιαννακόπουλος μπορεί να είναι απρόβλεπτος και τίποτα δεν είναι σίγουρο, βέβαια. Όλα δείχνουν όμως, ότι δεν θα αποχωρήσει από το πράσινο μπάσκετ. Αποτελεί την συνέχεια των αείμνηστων μυθικών ηγετών της ομάδας, Παύλου και Θανάση Γιαννακόπουλου. Αυτό και μόνο δείχνει ότι δύσκολα θα φύγει από το δεύτερο σπίτι του.

Έτσι όλα έλεγαν εδώ και μέρες ότι θα κάνει απλά ένα βήμα πίσω και θα αναθέσει περισσότερες αρμοδιότητες στον Μάνο Παπαδόπουλο.

Τα σενάρια που κυκλοφόρησαν σήμερα έρχονται να το επιβεβαιώσουν αυτό, αλλά έχουν και μια νέα είδηση.

Αναφέρουν ότι ο Γιαννακόπουλος θα κάνει ένα βήμα πιο πίσω και δεν θα φύγει, αλλά θα βάλει και νέα πρόσωπα στη διοίκηση. Μάλιστα πρόσωπα που δεν είναι άγνωστα στον Παναθηναϊκό και έχουν και μιας μορφής συγγένεια με εκείνον. Και επίσης είναι έγκυρα κα έγκριτα πρόσωπα και επιχειρηματίες που εγγυούνται την ομαλή λειτουργία της ομάδας.

Σύμφωνα λοιπόν, με τα σενάρια αυτά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα βάλει στην διοίκηση, αναθέτοντάς τους μάλιστα το μάνατζμεντ της ομάδας, τους Αγγελο Κοταρίδη και τον Θοδωρή Μαρασούλη.

Ο Μαρασούλης είναι ο αδελφός της συζύγου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ενώ συγγενικό πρόσωπο είναι και ο Κοταρίδης, ο οποίος μάλιστα είναι ο μάνατζερ του Ρικ Πιτίνο!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος όπως είπαμε θα κάνει ένα βήμα πίσω πλέον και θα ασχολείται περισσότερο με τα έσοδα και τα έξοδα, έτσι ώστε η ομάδα να παραμείνει υγιής.

 

Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΤΑΡΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΡΙΚ ΠΙΤΙΝΟ

 

 

Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΡΟΣΟΥΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΜΕΛΕΤΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο