Παναθηναϊκός: Χαμόγελα και ευχές στην κοπή της πράσινης πίτας (pics)

Μέσα σε μια «ζεστή» ατμόσφαιρα και με τα χαμόγελα και τις ευχές να δίνουν και να παίρνουν, έγινε σήμερα (29/1) σε εστιατόριο της Κηφισιάς η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Παναθηναϊκού.
Παναθηναϊκός: Χαμόγελα και ευχές στην κοπή της πράσινης πίτας (pics)

Η ατμόσφαιρα ήταν ζεστή. Τα χαμόγελα και οι ευχές έδιναν κι έπαιρναν. Μέσα σε ένα τέτοιο όμορφο και οικογενειακό κλίμα έγινε σήμερα (29/1) σε εστιατόριο της Κηφισιάς η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της του Παναθηναϊκού.

Τους παίκτες, τα μέλη του τεχνικού επιτελείου καθώς και τους εργαζομένους της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, του Παναθηναϊκού Α.Ο., της PAO BC Academy και του PAOSHOP καλωσόρισε ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος ευχήθηκε υγεία και δύναμη για το 2020, ενώ τους μοίρασε συγχαρητήρια για όλα όσα πέτυχαν το 2019.

Σε αυτό το πλαίσιο βραβεύτηκαν για την εργατικότητά τους τη χρονιά που πέρασε ο γυμναστής της ομάδας, Σάββας Αρώνης και ο Διευθυντής Λειτουργίας της PAO BC Academy, Δημήτρης Ασημακόπουλος.

Οσο για τους τυχερούς που κέρδισαν τα φλουριά, αυτοί ήταν οι Ίαν Βουγιούκας και Σάββας Αρώνης.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Παναθηναϊκού:

Μέσα σε «ζεστή» ατμόσφαιρα και με τα χαμόγελα να περισσεύουν, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (29/1) σε εστιατόριο του Κηφισιάς η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της «οικογένειας» του Παναθηναϊκού.

Τους αθλητές, τα μέλη του τεχνικού επιτελείου καθώς και τους εργαζομένους της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, του Παναθηναϊκού Α.Ο., της PAO BC Academy και του PAOSHOP καλωσόρισε ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος ευχόμενος υγεία και δύναμη για το 2020, ενώ μοίρασε συγχαρητήρια για όλα όσα πέτυχαν το 2019.

Σε αυτό το πλαίσιο βραβεύτηκαν για την εργατικότητά τους τη χρονιά που μας πέρασε ο γυμναστής της ομάδας, Σάββας Αρώνης και ο Διευθυντής Λειτουργίας της PAO BC Academy, Δημήτρης Ασημακόπουλος.

Από το αγωνιστικό τμήμα οι τυχεροί της ημέρας και οι οποίοι κέρδισαν τα φλουριά ήταν οι Ίαν Βουγιούκας και Σάββας Αρώνης.

 

OI EIKONEΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΠΙΤΑΣ

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο