Πανερυθραϊκός: Υπεύθυνος Marketing & Sponsorship ο Χάρης Κοντός

Ο Πανερυθραϊκός ανακοίνωσε πως ο Χάρης Κοντός θα αναλάβει καθήκοντα υπευθύνου Marketing & Sponsorship.
Πανερυθραϊκός: Υπεύθυνος Marketing & Sponsorship ο Χάρης Κοντός

Οι πρωταθλητές της Β' Εθνικής, προετοιμάζονται για τη συμμετοχή τους στην Α2. Έτσι, η ενίσχυση αφορά όλα τα τμήματα του συλλόγου, τόσο αγωνιστικά όσο και τεχνικά. Έτσι, ο Πανερυθραϊκός με επίσημη ανακοίνωση του, ενημέρωσε πως ο Χάρης Κοντός θα είναι ο νέος υπεύθυνος Marketing & Sponsorship του συλλόγου. 

Η ανακοίνωση:

«Υπεύθυνος Marketing & Sponsorship του Πανερυθραϊκού ο Χάρης Κοντός

Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ, στο πλαίσιο της διαρκούς αναβάθμισης και εξέλιξης του Συλλόγου σε όλους τους τομείς, με χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Χάρη Κοντό, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Υπεύθυνου Marketing & Sponsorship.

Χάρη, καλώς ήρθες στη μεγάλη Οικογένεια του Πανερυθραϊκού! 

Who Is Who

Ο Χάρης Κοντός είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού, αλλά και του Μεταπτυχιακού Προγράμματος MBA in Sports Management του IST College. Συν τοις άλλοις, είναι κάτοχος του «Diploma in Communication» από το IST College. Παράλληλα, έχει εργαστεί ως Basketball Agent/Scout από το 2016 μέχρι το 2018 στην Εταιρεία «Target Sport» και από το 2018 μέχρι το 2020 στην Εταιρεία «Mega Basket». Τέλος, ήταν υπεύθυνος της Πλατφόρμας Scouting «Instat Scout» στην Ελλάδα και στην Κύπρο, από το 2017 μέχρι το 2018».

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο