Πανιώνιος: «Ναυάγησε» η πώληση, οδεύει προς τη Β’ Εθνική!

Σε πολύ δύσκολη θέση είναι ο Πανιώνιος, καθώς έκανε τελικά πίσω ο υποψήφιος αγοραστής που ήθελε να πάρει την ομάδα και είναι πλέον ορατό το ενδεχόμενο της αποχώρησης από την Basket League και της πτώσης στη Β’ Εθνική
Πανιώνιος: «Ναυάγησε» η πώληση, οδεύει προς τη Β’ Εθνική!

Εν μέσω τεράστιας τρικυμίας βρίσκεται ο Πανιώνιος και η ομάδα δείχνει να οδεύει προς την βύθιση! Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τον ιστορικό σύλλογο. Ο υποψήφιος αγοραστής που ήθελε να πάρει την ομάδα έκανε πίσω και είναι πλέον ορατό το ενδεχόμενο της αποχώρησης του συλλόγου από την Basket League και της πτώσης στη Β’ Εθνική!

Η νυν διοίκηση ήταν σε διαπραγματεύσεις με υποψήφιο αγοραστή, ο οποίος ήθελε να πάρει το τιμόνι του συλλόγου. Οι επαφές όμως, φαίνεται πως κατέληξαν σε «ναυάγιο». Το deal δείχνει να χάλασε και ο υποψήφιος αγοραστής έκανε πίσω!

Αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα και δεν γυρίσει πίσω στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων  ο εν λόγω ενδιαφερόμενος ή δεν βρεθεί νέος αγοραστής, τότε τα πράγματα θα είναι σκούρα και η βουτιά στο κενό και την Β’ Εθνική θα φαντάζει ως μονόδρομος.

Η αποχώρηση από την πρώτη την τάξει κατηγορία και πτώση στην Β’ εθνική θα αποφευχθεί μόνο με ένα θαύμα, διότι εκτός των άλλων ο χρόνος πιέζει και η ομάδα πρέπει να βρει λύση μέσα σε λιγότερο από μια εβδομάδα.

Στις 30 Ιουνίου λήγει η προθεσμία υποβολής στον ΕΣΑΚΕ των φακέλων των ομάδων που θα παίξουν στο νέο πρωτάθλημα. Και ο φάκελος θα πρέπει να έχει μέσα και την εγγυητική των 200.000 ευρώ που απαιτούνται βάσει των κριτηρίων συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα που αποφάσισε η Λίγκα.

Είναι λοιπόν, πολύ δύσκολο το να βρεθεί αγοραστής και 200.000 μέσα σε μια εβδομάδα. Επίσης η ομάδα έχει άνοιγμα κοντά στα 160.000 ευρώ. Άρα θα πρέπει να καλυφθούν και αυτά.

Αν δεν βρεθεί λοιπόν, κάποιος να αναλάβει τον σύλλογο, τότε η τελευταία ελπίδα θα είναι ο νυν ιδιοκτήτης, Γιώργος Χριστοδουλόπουλος. Αν αποφασίσει αυτός να κρατήσει την ομάδα και να βάλει και την εγγυητική ο Πανιώνιος θα σωθεί, αλλιώς ο υποβιβασμός θα έρθει μοιραία…

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο