Πανιώνιος: Κάτι κινείται πλέον στο θέμα του νέου γήπεδο

Το Δημοτικό Συμβούλιο της Νέας Σμύρνης ενέκρινε, όπως αναμενόταν, τις συμπληρωματικές μελέτες εφαρμογής για το νέο Κλειστό του Πανιωνίουκαι το έργο θα προχωρήσει μετά από σχεδόν 10 μήνες καθυστέρησης
Πανιώνιος: Κάτι κινείται πλέον στο θέμα του νέου γήπεδο

Κάτι άρχισε να κινείται πια για το νέο γήπεδο του Πανιωνίου. Το Δημοτικό Συμβούλιο της Νέας Σμύρνης ενέκρινε, όπως αναμενόταν, τις συμπληρωματικές μελέτες εφαρμογής για το νέο Κλειστό της ομάδας. Αυτό σημαίνει ότι το έργο θα προχωρήσει μετά από σχεδόν 10 μήνες καθυστέρησης.

Σύμφωνα με τα «epikaira», η απόφαση πάρθηκε με πολύ μεγάλη πλειοψηφία. Τα «epikaira» aνάφεραν ότι η πρόταση υπερψηφίστηκε από την παράταξη του νυν Δημάρχου Σταύρου Τζουλάκη και την η παράταξη του Γιώργου Λαρίσση, οι οποίες αποτελούν τη Δημοτική Αρχή, την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης του Γιώργου Κουτελάκη και την παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση» του ΚΚΕ.

Αρνητικά ψήφισαν οι 3 παρόντες σύμβουλοι της παράταξης «Στροφή Ν. Σμύρνης», που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως εξήγησε ο επικεφαλής της παράταξης Θέμης Παυλόπουλος:: «H θέση μας είναι πάγια. Είμαστε υπέρ της κατασκευής αθλητικής εγκατάστασης στο χώρο της Αρτάκης αλλά με διαφορετικούς όρους δόμησης που θα σέβονται το αστικό τοπίο και τους περίοικους! Καταψηφίσαμε εχθές τη μελέτη εφαρμογής γιατί έρχεται ύστερα από σωρεία παραλείψεων και αβλεψιών από πλευράς των δημοτικών αρχών που εισηγήθηκαν στις περιφερειακές αρχές το έργο και το σχεδίασαν».

Αρνητική ψήφο έδωσε δια του ενός παρόντα συμβούλου και η παράταξη «Μία Πόλη Ανάποδα», η οποία έχει δηλώσει αντίθετη στην ανέγερση του νέου Κλειστού, επεξηγώντας δημόσια τους λόγους σε παλαιότερες ανακοινώσεις της.

Συνολικά, υπήρχαν μόλις 4 αρνητικές ψήφοι και έτσι το θέμα πέρασε.

Η ανέγερση του νέου Κλειστού, περνά πλέον στα «χέρια» της Περιφέρειας Αττικής και της αναδόχου εταιρείας.

Το ιστορικό γήπεδο του Πανιωνίου κατεδαφίστηκε τον Μάιο του 2019 για να φτιαχτεί στη θέση του ένα νέο υπερσύγχρονο κλειστό, το Βιοκλιματικό Κλειστό Νέας Σμύρνης.

Αρχικά φαινόταν ότι το νέο κλειστό θα έμπαινε γρήγορα μπροστά, αλλά το όλο θέμα άρχισε να κολλάει και ακόμα έχει δρόμο.

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο