Πανιώνιος: Μένει στο πρωτάθλημα, αλλά όλα δείχνουν ότι ίσως δεν αλλάζει ιδιοκτήτη!

Ο ιδιοκτήτης του Πανιωνίου, Γιώργος Χριστοδουλόπουλος, τόνισε στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ ότι η ομάδα θα παίξει κανονικά στο νέο πρωτάθλημα και ότι υπάρχει συμφωνία με νέο ιδιοκτήτη, αλλά φαίνεται ότι για την ώρα δεν υπάρχει deal και ο σύλλογος μένει με το ίδιο ιδιοκτησιακό καθεστώς
Πανιώνιος: Μένει στο πρωτάθλημα, αλλά όλα δείχνουν ότι ίσως δεν αλλάζει ιδιοκτήτη!

Ο ιδιοκτήτης του Πανιωνίου Γιώργος Χριστοδουλόπουλος τόνισε στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ που διεξάγεται αυτή την ώρα ότι η ομάδα θα παίξει κανονικά στο νέο πρωτάθλημα και ότι υπάρχει συμφωνία με νέο ιδιοκτήτη, ο οποίος θα πάρει άμεσα στα χέρια του το τιμόνι. Φαίνεται όμως, ότι για την ώρα δεν υπάρχει κανένα deal και καμία μεταβίβαση και ο σύλλογος μένει με το ίδιο ιδιοκτησιακό καθεστώς και με αυτό θα κατέβει να παίξει στην Basket League της νέας σεζόν!

Τα σενάρια ανέφεραν ότι συμφωνία δεν έχει επιτευχθεί ακόμα και ότι το όλο θέμα κόλλησε επειδή ο νυν ιδιοκτήτης φέρεται να ζήτησε από τον υποψήφιο επενδυτή να υπάρξει συνιδιοκτησία της ομάδας.

Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Χριστοδουλόπουλος ήθελε να είναι συμπαίκτης με το νέο ιδιοκτήτη, αλλά αυτό δεν το θέλει η άλλη πλευρά. Επίσης ετοιμάζεται να ανακοινώσει (αν δεν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή) ότι το deal χάλασε και η ομάδα θα παίξει στο νέο πρωτάθλημα με εκείνον να παραμένει στο διοικητικό τιμόνι.

Βέβαια επειδή πολλά έχουν δει τα μάτια μας και τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται σίγουρο, κρατάμε πάντα μια… πισινή, μήπως αλλάξουν τα δεδομένα.

Αν δεν αλλάξουν τότε ο Πανιώνιος θα παίξει μεν στην Basket League, αλλά με την ίδια διοίκηση.

Από την άλλη, η εμφάνιση Χριστοδουλόπουλο στον ΕΣΑΚΕ έδειξε ότι το θέμα που πήγαινε να δημιουργηθεί με τον αποκλεισμό του Πανιωνίου από τα τηλεοπτικά έσοδα δεν υφίσταται. Η ομάδα θα έχει μερίδιο στην πίτα, καθώς θα είναι κανονικά στην κατηγορία.

Με ποιον ιδιοκτήτη όμως; Αυτό είναι ένα θέμα που θα ξεκαθαρίσει σύντομα.

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο