Πανιώνιος: Ο χρόνος είναι εναντίον του, δύσκολα θα παίξει στην Basket League

Ο χρόνος είναι εναντίον του Πανιωνίου και πρέπει να γίνει ένα θαύμα για να αλλάξει ιδιοκτήτη η ομάδα και να προλάβει να παίξει κανονικά στην φετινή Basket League
Πανιώνιος: Ο χρόνος είναι εναντίον του, δύσκολα θα παίξει στην Basket League

Όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά στον Πανιώνιο και το ενδεχόμενο του «κραχ» δεν είναι διόλου απίθανο. Ο χρόνος είναι εναντίον του Πανιωνίου και πρέπει να γίνει ένα αληθινό θαύμα για να περάσει η ομάδα σε νέο ιδιοκτήτη και να προλάβει να παίξει κανονικά στην φετινή Basket League.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Γιώργος Χριστοδουλόπουλος είπε στο ΔΣ (28/9) του ΕΣΑΚΕ ότι η ομάδα θα παίξει κανονικά στην Basket League. Από την άλλη σε εξέλιξη είναι η διαδικασία αγοράς του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών που έχει ο Χριστοδουλόπουλος από νέο ιδιοκτήτη.

Το θέμα του νέου ιδιοκτήτη, που θέλει να πάρει την ομάδα είναι αληθινό, αλλά από την άλλη το θέμα είναι αν θα προλάβει να αλλάξει χέρια η ομάδα άμεσα και να δηλωθεί κανονικά στην Basket League ή δεν θα προλάβει οπότε είναι πιθανό το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα.

Ο νέος ιδιοκτήτης θέλει αν πάρει την ομάδα. Το θέμα όμως, αν όλα θα γίνουν σε χρόνο μηδέν και θα στηθεί η νέα ομάδα άμεσα, για να μπορέσει έτσι ο νέος Πανιώνιος να παίξει στην κατηγορία και να μην πάει σε εθελούσια αποχώρηση με ό,τι συνεπάγεται αυτό.

Ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος, ο οποίος έχει κλείσει για να είναι ο νέος τεχνικός των «κυανέρυθρων» με τη νέα διοίκηση, τόνισε μεν σε ποστ που έκανε ότι υπάρχει προφορική συμφωνία, αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να προβλέψει τίποτα και να πει αν η ιστορία θα έχει αίσιο τέλος ή όχι, επειδή ο χρόνος πιέζει.

Και όντως ο χρόνος πιέζει, διότι η ομάδα πρέπει να προλάβει να κάνει πάρα πολλά για να παίξει στην Basket League.

Και δύσκολα μπορούν να γίνουν όλα αυτά με τη κλεψύδρα να είναι ήδη ανάποδα.

Ο Πανιώνιος πρέπει μέχρι την Πέμπτη να έχει κάνει μια σειρά ενεργειών που φαντάζουν απίθανο να επιτευχθούν μέσα σε τόσο λίγο χρόνο.

Ο Πανιώνιος πρέπει:

-Να φτιάξει τον φάκελό του ως την Πέμπτη, να τον παρουσιάσει και να τον στείλει στην ΕΕΑ για έγκριση.

-Να βρει παίκτες, να υπογράψει και να καταθέσει στον ΕΣΑΚΕ 8 επαγγελματικά συμβόλαια για να αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΟΚ το Σάββατο (3/10) και να γλιτώσει έτσι την τιμωρία (βάσει του κανονισμού) των -2 βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα, αλλά και το επόμενο.

-Ακόμα κι αν βρει τους 8 επαγγελματίες μίνιμουμ που χρειάζονται θα πρέπει να τους περάσει από όλες τις απαραίτητες διαδικασίες (υπογραφές κλπ), αλλά να τους περάσει και από τα απαραίτητα τεστ για τον Covid-19

-Να έχει νέες εμφανίσεις, να έχουν οργανωθεί όλα άψογα.

Όχι πως όλα αυτά δεν μπορούν να γίνουν. Το θέμα είναι όμως, ότι με το πιστόλι του χρόνου είναι στον κρόταφο της ομάδας και χρειάζεται ένα θαύμα για να προλάβουν να γίνουν όλα αυτά και να αποφευχθεί το «μπαμ».

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο