Πανιώνιος: Πουλάει τον Samuels στην Roanne

O Πανιώνιος είδε κι από είδε με τον Samardo Samuels, που υπέγραψε συμβόλαιο με τους κυανέρυθρους και μετά πήγε και υπέγραψε και στην Roanne και έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τους Γάλλους για την πώληση του Τζαμαϊκανού σέντερ
Πανιώνιος: Πουλάει τον Samuels στην Roanne

Ο Πανιώνιος έχει ξεκινήσει κύκλο διαπραγματεύσεων με την Roanne, προκειμένου να πωληθεί ο Samardo Samuels στην γαλλική ομάδα. Ο Τζαμαϊκανός σέντερ τα είχε βρει με τον Πανιώνιο και είχε υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους «κυανέρυθρους» που θα τον κρατούσε στην ομάδα ως το τέλος της σεζόν.

Το... ξέχασε όμως, αυτό. Έτσι λίγο την υπογραφή του στους κυανέρυθρους πήγε κξι υπέγραψε συμβόλαιο και με την Roanne. Ο Πανιώνιος, όμως, πέρασε στην αντεπίθεση. Δεν άφησε το θέμα να περάσει έτσι και κινήθηκε εναντίον του παίκτη και των Γάλλων.

Ο Πανιώνιος έστειλε το συμβόλαιο του Samuels που είχε στα χέρια του στη FIBA και ξεκαθάρισε ότι ο παίκτης του ανήκει και η Roanne δεν μπορεί να τον αποκτήσει χωρίς την συγκατάθεση του ελληνικού συλλόγου,

Ο παίκτης, όμως, δεν πτοήθηκε. Ο Τζαμαϊκανός έφυγε από την Ελλάδα και πήγε στην Γαλλία για να ενταχθεί και επίσημα στην ομάδα. Ο Πανιώνιος είδε και αποείδε και έτσι αποφάσισε να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την Roanne για την πώληση του παίκτη στους Γάλλους.

Οι δυο πλευρές είναι στο τραπέζι και το όλο θέμα ίσως κλείσει αίσια εντός των ημέρων.

Από κει και πέρα η ομάδα έχει ξεκινήσει ήδη τη διαδικασία και κατά του Brandon Bowman, που άφησε σύξυλο τον Πανιώνιο και έγινε καπνός. Ο Πανιώνιος ενημέρωσε ήδη τη FIBA για το θέμα.

Το πρόβλημα είναι πάντως, για την ομάδα ότι τα συμβόλαια των Samuels και Bowman είναι ακόμα ενεργά. Για να κάνει λοιπόν, κάποια προσθήκη η ομάδα, πρέπει να λυθούν. Ο σύλλογος της Νέας Σμύρνης έχει φέρει τον DeAndre Liggins στην Ελλάδα και ο παίκτης έχει υπογράψει. Πρέπει, όμως, πρώτα να λυθεί κάποιο από τα δυο συμβόλαια για να δηλωθεί στον ΕΣΑΚΕ ο Liggins.

Το άλλο κακό είναι ότι η φυγή του Bowman αφήνει την ομάδα μόνο με 5 ξένους. Ο Πανιώνιος δεν έχει δικαίωμα αλλαγής κι άλλου ξένου. Η προσθήκη του Λίγκινς θα του καλύψει την μια και μοναδική αλλαγή που είχε και έτσι θα συνεχίσει την σεζόν μόνο με 5 ξένους.

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο