Πανιώνιος: Υπάρχουν σημάδια ζωής στον «κυανέρυθρο» πλανήτη

Στον Πανιώνιο κάτι φαίνεται να κινείται, καθώς φαίνεται να έχει βρεθεί άνθρωπος που θέλει να αποκτήσει την ομάδα και μάλιστα ήδη γίνονται κάποιες κινήσεις
Πανιώνιος: Υπάρχουν σημάδια ζωής στον «κυανέρυθρο» πλανήτη

Στον «κυανέρυθρο πλανήτη» υπάρχουν σημεία ζωής τελευταία! Στον Πανιώνιο κάτι φαίνεται να κινείται, καθώς φαίνεται να έχει βρεθεί άνθρωπος που θέλει να αποκτήσει την ομάδα και μάλιστα ήδη γίνονται κάποιες κινήσεις.

Στον σύλλογο κάτι έχει αρχίσει να κινείται, κόντρα στις φήμες που κυκλοφόρησαν και ανέφεραν ότι η ομάδα πάει δεν έχει σωτηρία και πάει σε διάλυση.

Για την ομάδα φαίνεται να έχει βρεθεί νέος ιδιοκτήτης ο οποίος θέλει να αποκτήσει τον σύλλογο από τον Γιώργο Χριστοδουλόπουλο.

Το όλο θέμα δεν έχει επισημοποιηθεί ακόμα. Ηδη, όμως, όπως είπαμε στην ομάδα υπάρχουν σημεία ζωής. Κάτι έχει αρχίσει να κινείται κάτι στον Πανιώνιο.

Αυτό δίνει ελπίδες για το αύριο, καθώς δείχνει ότι ο υποψήφιος αγοραστής του συλλόγου έχει πάρει ζεστά το όλο ζήτημα.

Οι εξελίξεις πάντως, αναμένεται να δρομολογηθούν άμεσα. Είτε προς την καλή κατεύθυνση (να αναλάβει ο νέος πρόεδρος και να ξεκινήσει το στήσιμο της ομάδας) είτε προς την κακή (να παραμείνει η ομάδα στο σκοτάδι και ο κίνδυνος διάλυσης να είναι ορατός).

Το πιο πιθανό σενάριο, πάντως, είναι το καλό (νέος ιδιοκτήτης).

Κάποιες φήμες ανέφεραν ότι ο άνθρωπος που θα πάρει τα ηνία είναι ο τέως πρόεδρος Σταύρος Αλευρογιάννης. Ο διακεκριμένος γιατρός όμως, δεν δείχνει να επιθυμεί να επιστρέψει στον σύλλογο, ενώ ούτε οι συνθήκες για την πιθανή επιστροφή του είναι οι ιδανικές.

Ο άνθρωπος που ετοιμάζεται να πάρει την ομάδα είναι άλλος. Και όπως είπαμε και θετικός είναι στο να πάρει τις μετοχές και να τρέξει τον σύλλογο και δείχνει να έχει και όραμα για να χτιστεί ένα αξιόμαχο σύνολο.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο