ΠΑΟΚ: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ΑΜΚ

Όπως ανακοίνωσε η ίδια η ομάδα
ΠΑΟΚ: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ΑΜΚ

Όπως ανακοίνωσε η γενική αρχή του ΠΑΟΚ την Τρίτη (30/11), η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, η οποία είχε τεθεί στις ράγες τον περασμένο Απρίλιο -όταν το φίλαθλο κοινό της ομάδας κλήθηκε να συμβάλει όπως μπορούσε στα οικονομικά δρώμενα- επιτέλους ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία!

Τρανή συμβολή στο όλο εγχείρημα, όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση του Δικεφάλου του Βορρά, ήταν οι κινήσεις του Ιβάν Σαββίδη, μεγαλομέτοχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να βοηθήσει και το μπασκετικό τμήμα.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Τον περασμένο Απρίλιο, η ειλικρινής αγάπη και το πάθος των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, οδήγησαν στην υλοποίηση ενός άπιαστου για πολλούς στόχου τον οποίο είχαμε θέσει, την ολοκλήρωση της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου με απόλυτη επιτυχία.

Μπορούμε πλέον να υποστηρίξουμε με βεβαιότητα, ότι αυτή η διαδικασία ολοκληρώνεται με θριαμβευτικό τρόπο και αυτό οφείλεται στην καταλυτική συμβολή της οικογένειας Σαββίδη.

Ολοκληρώθηκαν σήμερα όλες εκείνες οι χρονοβόρες, αλλά απαραίτητες διαδικασίες, προκειμένου να υλοποιηθεί η υπόσχεση της οικογένειας Σαββίδη. Ήταν μία ακόμη επιβεβαίωση μέσω πράξεων, της αγάπης τους για τον ΠΑΟΚ.

Ευχαριστούμε θερμά την οικογένεια Σαββίδη, για την υλοποίηση αυτής της υπόσχεσης, αλλά και για το γεγονός ότι εδώ και πολλά χρόνια στηρίζει την ομάδα μπάσκετ. Η συμβολή της είναι καθοριστική στο δύσκολο και επίπονο δρόμο της εξυγίανσης. Αυτός είναι ο πρωταρχικός και αδιαπραγμάτευτος στόχος για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco.

Συνεχίζουμε την μεγάλη προσπάθεια, με υπομονή και επιμονή, χωρίς να αλλάζουμε στόχους ή πορεία. Η ομάδα μας θα φτάσει και πάλι ψηλά. Για να το πετύχει όμως, θα πρέπει να ακολουθήσει μία συγκεκριμένη διαδρομή. Η συνεχής συμμετοχή όλων σε αυτή την προσπάθεια θα μικρύνει την απόσταση και θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο τον ΠΑΟΚ».

 

Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο