Παπαθεοδώρου: «Να είμαστε αυτοί που πρέπει στα παιχνίδια που έρχονται»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για τη νίκη της ΑΕΚ επί του Ηρακλή και τόνισε πως πρέπει να είναι έτοιμοι στα επόμενα παιχνίδια της «Ένωσης».
Παπαθεοδώρου: «Να είμαστε αυτοί που πρέπει στα παιχνίδια που έρχονται»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη. Κάναμε την 15η διαδοχική νίκη μας. Το σημαντικό ήταν ότι σε μεγάλα διαστήματα είχαμε το πρόσωπο που θέλαμε με μεγάλη ένταση. Ο Ηρακλής προσπάθησε να παίξει ζώνη και έπεσε ο ρυθμός του παιχνιδιού και γι αυτό δεν είχαμε καλή απόδοση σε εκείνο το σημείο. Κάθε νίκη και κάθε προπόνηση είναι σημαντική. Ευελπιστούμε να φτάσουμε με αξιώσεις στα κρίσιμα κομμάτια και να είμαστε αυτοί που πρέπει στα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας».

Για τα σχήματα με τρία γκαρντ: «Στη θεωρία επειδή έχουμε αθλητές που έχουν εμπειρία να διαχειριστούν καταστάσεις με αντιπάλους ψηλά τριάρια και πρέπει να πάρουμε πράγματα από τους περιφερειακούς πρέπει να βρούμε ένα κομμάτι με τέτοια σχήματα. Το αν θα μπορέσει αυτό το σχήμα να σταθεί θα φανεί στο μέλλον. Υπάρχει η εμπειρία να το διαχειριστούμε. Όσο αυτό το πράγμα λειτουργεί, γιατί ο στόχος είναι να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε την κατάλληλη στιγμή, θα το χρησιμοποιούμε».

Για τα νεκρά διαστήματα στην επίθεση: «Έχω ένα μοχλό και αλλάζω ταχύτητες. Δεν μπορώ να το ελέγξω. Στατιστικά συμβαίνει στα τελευταία δύο παιχνίδια. Σίγουρα πρέπει να το ελέγξουμε πως δεν έχουμε την ίδια ποιότητα και ένταση, αλλά επειδή ξανακουρδίζουμε την ομάδα τώρα. Οι ομάδες δεν έχουν ένα κουμπί και παίζουν καλά. Θέλουν χρόνο. Είχαμε μια βελτίωση σε αυτό το κομμάτι, σε σχέση με το παιχνίδι της Τετάρτης. Θέλουμε το χρόνο μας. Ελπίζουμε μέσα από την ποιότητα και την προσωπικότητά μας να φτάσουμε εκεί που θέλουμε»

Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο