Παπαπέτρου: «Δεν έχεις να φοβηθείς ή να σκεφτείς κάτι»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού, τους στόχους, αλλά φυσικά αναφέρθηκε και στο περιβραχιόνιο του αρχηγού που θα φοράει από δω και μπρος
Παπαπέτρου: «Δεν έχεις να φοβηθείς ή να σκεφτείς κάτι»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου θα είναι ο νέος αρχηγός του Παναθηναϊκός, όπως επιβεβαιώθηκε και επίσημα στην συνέντευξη Τύπου της «πράσινης» ΚΑΕ. Ο νέος αρχηγός της ομάδας έδωσε φυσικά το παρών στο πάνελ και μίλησε για τα νέα καθήκοντά του. Ο Παπαπέτρου μίλησε για «τιμή», που θα είναι ο νέος αρχηγός, μετά από την αρχηγία δυο μυθικών μορφών της ομάδας των Αλβέρτη και Διαμαντίδη.

Δεν έμεινε όμως, μόνο εκεί. Έκανε φυσικά αναφορά και στην επόμενη σεζόν και την επόμενη μέρα και επισήμανε ότι κανείς δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και στόχος είναι να δημιουργηθεί μια ανταγωνιστική ομάδα, που θα είναι μια οικογένεια.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ανέφερε αρχικά όταν πήρε τον λόγο στη συνέντευξη Τύπου: «Τι να πω και εγώ τώρα όταν έχουν μιλήσει αυτοί οι άνθρωποι... Χαίρομαι που θα είμαι κομμάτι αυτής της προσπάθειας. Είναι μια δύσκολη χρονιά μετά την αποχώρηση του κ. Γιαννακόπουλου. Όταν έχεις τέτοιους ανθρώπους στην ΚΑΕ, δεν έχεις να φοβηθείς ή να σκεφτείς κάτι. Θα είναι μια ωραία χρονιά. Θέλουμε να είμαστε μαχητικοί, ανταγωνιστικοί και να βγάζουμε το κλίμα της οικογένειας. Αυτό πρεσβεύει ο Παναθηναϊκός. Ανυπομονώ για τη σεζόν».

Για τον ρόλο του αρχηγού τόνισε: «Είναι τιμή μου που διαδέχομαι αθλητές όπως ο Φράγκι (σ.σ.: Αλβέρτης) και ο Δημήτρης (σ.σ.: Διαμαντίδης). Πολλοί θα είχαν αυτό το όνειρο, να βρίσκονται εδώ που είμαι εγώ. Έρχεται σε μία ιδιαίτερη και δύσκολη στιγμή. Συνεργάστηκα με μεγάλους αθλητές και αρχηγούς μέχρι σήμερα. Αυτό είναι το πρώτο μου μέλημα. Να μπορέσω να πάρω αυτό που μου εμπιστεύεται η ομάδα και να πετύχω το μάξιμουμ. Έχω αφιερώσει τη ζωή μου στο μπάσκετ, το αγαπάω. Χαίρομαι που είμαι εδώ σήμερα. Υπάρχει βάρος, αλλά η χαρά είναι μεγαλύτερη».

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο