Παράδειγμα μίμησης ο ΑΓΟΡ!

Ο Σωτήρης Γεωργίου καταπιάνεται με την κίνηση ανθρωπιάς του Ρεθύμνου στην αναμέτρηση με τον Ιωνικό Νικαίας.
Παράδειγμα μίμησης ο ΑΓΟΡ!

Το Ρέθυμνο υποδέχεται τον Ιωνικό Νικαίας και η ομάδα της Κρήτης πήρε μια εξαιρετική πρωτοβουλία που θα πρέπει να ακολουθήσουν και άλλοι.

Οπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση:"Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings πιστή στις αρχές της κοινωνικής της ευθύνης αποφάσισε να αφιερώσει τον αγώνα κόντρα στον Ιωνικό Νικαίας Affidea στην αλληλεγγύη και την ανιδιοτελή προσφορά. Στον αγώνα της 11ης αγωνιστικής της ΕΚΟ Basket League (14 Δεκεμβρίου – 15.45), με σύνθημα «Βάλε και εσύ καλάθι, μπορείς!», θα συγκεντρωθούν τρόφιμα υπέρ των συσσιτίων του Νομού Ρεθύμνου. Οι φίλαθλοι θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, με την προϋπόθεση να φέρουν από ένα κιλό τρόφιμα μακράς διαρκείας. Η συγκέντρωση τροφίμων θα πραγματοποιείται στα καλάθια που θα είναι τοποθετημένα σε όλες τις θύρες του κλειστού γυμναστηρίου «Μελίνα Μερκούρη» την ημέρα του αγώνα, το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου από τις 14.00 έως τη λήξη του.Στην πρωτοβουλία αυτή μπορούν να συνεισφέρουν και οι επαγγελματίες της πόλης μας, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο σε αυτήν την πολύ σημαντική προσπάθεια.Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 2831036279».

Εγώ αυτό που έχω να προσθέσω είναι ότι παραδέχομαι όποια ομάδα και όποιον παράγοντα ή παίκτη βασικά που έχει και τα πολλά χρήματα-οταν μιλάμε για μεγάλες ομάδες-να προσφέρουν στην κοινωνία. Ο αθλητισμός είναι διασκέδαση και πολιτισμός και τα ιδεώδη αυτά πρέπει να προάγει. Οταν γύρω του κινείται ένας πακτωλός χρημάτων περιμένουμε τέτοιες πολλές ενέργειες. Δυστυχώς λίγες το κάνουν και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην διοίκηση του ΑΓΟΡ που δεν είναι μια ομάδα με πολύ κόσμο και οικονομική ευρωστία. Παρόλα αυτά όμως βάζει το λιθαράκι της στην τοπική κοινωνία που αδυνατεί να έχει τα βασικά και στέλνει το καλύτερο μήνυμα για να την μιμηθούν!

Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο