Παραμένει στην Αχαγιά ο Λιόνας

Στην τεχνική ηγεσία της Αχαγιάς θα παραμείνει και τη νέα σεζόν ο Θανάσης Λιόνας, με τη διοίκηση του συλλόγου να κάνει γνωστή την επέκταση της συνεργασίας τους.
Παραμένει στην Αχαγιά ο Λιόνας

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Δεν χρειάστηκαν παρά μόνο λίγα λεπτά ώστε να συμφωνήσουν ο Θανάσης Λιόνας και η διοίκηση της Αχαγιάς 82, προκειμένου να επεκτείνουν την μεταξύ τους συμφωνία και την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν, δείγμα της εκτίμησης που υπήρχε και από τα δύο μέρη για τη συνεργασία που είχαν.

Υπήρξε συμφωνία τόσο για τους στόχους που τέθηκαν για την επόμενη χρονιά καθώς και στο πλαίσιο υλοποίησης των στόχων αυτών.

Πλέον, άμεση προτεραιότητα είναι η συμφωνία με το βασικό κορμό των παικτών και η βολιδοσκόπηση μίας με δύο μεταγραφών που θα αναμένεται να πραγματοποιηθούν".

Στη συνέχεια ο προπονητής της Αχαγιάς τόνισε στις δηλώσεις του:

«Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από τη συνεργασία που είχαμε με τη διοίκηση της Αχαγιάς. Ήταν μία πάρα πολύ πετυχημένη χρονιά! Είδα ότι οι διοικούντες έχουν όραμα για την ομάδα αυτή και επειδή στους στόχους που τέθηκαν όπως και στο πλαίσιο της συνεργασίας, υπήρξε πλήρη ταύτιση απόψεων, οπότε και συμφωνήσαμε στην επέκταση της συνεργασίας για έναν χρόνο. Εύχομαι καλή χρονιά και ελπίζω ο κόσμος της Αχαγιάς να είναι κοντά μας όπως και την φετινή χρονιά για να πανηγυρίσουμε μεγαλύτερες επιτυχίες για την ομάδα μας»

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο