Πατούλης: «Είμαστε κοντά στο μπάσκετ, θλιβερό να βλέπεις άδειες εξέδρες»

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, που τιμήθηκε από τον ΕΣΑΚΕ πριν το ματς του Παναθηναϊκού με την Λάρισα, τόνισε ότι η Πολιτεία είναι κοντά στο μπάσκετ, ενώ σχολίασε και την απουσία του κόσμου από τα γήπεδα
Πατούλης: «Είμαστε κοντά στο μπάσκετ, θλιβερό να βλέπεις άδειες εξέδρες»

Πριν το ματς Παναθηναϊκός - Λάρισα ο ΕΣΑΚΕ τίμησε τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, για την προσφορά του στο άθλημα. Την τιμητική πλακέτα στον Γιώργο Πατούλη απένειμε εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Παναγιώτης Τριαντόπουλος.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης ανέφερε ότι η Πολιτεία είναι κοντά στο μπάσκετ, ενώ σχολίασε και την απουσία του κόσμου από τα γήπεδα, τονίζοντας ότι είναι θλιβερό να βλέπει κανείς ένα τόσο σημαντικό άθλημα με άδειες εξέδρες.

Αναλυτικά ο Γιώργος Πατούλης ανέφερε:

'Είναι πολύ τιμητικό μετά από τόση ενασχόληση με τον αθλητισμό να αναγνωρίζεται η προσφορά μας. Εμείς θέλουμε τα νέα παιδιά να ασχοληθούν με το υγιές άθλημα του μπάσκετ. Γιατί από αυτό το άθλημα έχουμε δει πολλές νίκες και ομάδες που δόξασαν τον ελληνικό αθλητισμό.

Ως Περιφέρεια θα είμαστε κοντά στο μπάσκετ, στις ομάδες και τους αθλητές του και στα δύσκολα και στα εύκολα. Είναι αλήθεια ότι ζούμε μια παγκόσμια υγειονομική κρίση. Δυστυχώς είναι θλιβερό να βλέπει κανείς ένα τόσο σημαντικό άθλημα με άδειες εξέδρες, όμως, εκείνο που είναι πρώτη επιδίωξη είναι να περάσουμε την πανδημία με τις μικρότερες δυνατές απώλειες.

Πιστεύω του χρόνου θα είναι όλα διαφορετικά".

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο