Περιστέρι: «Είναι ντροπή να μην μπορεί να αποδεχθεί την καθαρή ήττα της η ΑΕΚ»

Η κόντρα μεταξύ ΑΕΚ και Περιστερίου καλά κρατεί με το Περιστέρι να απαντά στην ένσταση που κατέθεσε η Ένωση με μία ανακοίνωση.
Περιστέρι: «Είναι ντροπή να μην μπορεί να αποδεχθεί την καθαρή ήττα της η ΑΕΚ»

Η ΑΕΚ ηττήθηκε το Σάββατο το απόγευμα από το Περιστέρι στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων και έχει σοβαρά παράπονα από την διαιτησία. Κατέθεσε ένσταση για επανάληψη της αναμέτρησης και το Περιστέρι απάντησε με ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων κατακρίνει την κίνηση της ΑΕΚ ζητώντας παράλληλα από την ΚΕΔ να επιτρέψει, στον β' γύρο να επιλέξει η Ένωση διαιτητές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Περιστερίου:

Τέρμα τα αστεία. Τα παιχνίδια κερδίζονται και χάνονται μέσα στο γήπεδο.

Αν θέλεις να λέγεσαι μεγάλη ομάδα, πρέπει πρώτα να μάθεις να χάνεις. Αρκετά με τη λάσπη στον ανεμιστήρα, προκειμένου η ΚΑΕ ΑΕΚ να δικαιολογήσει την ήττα της μέσα στο γήπεδο.

Παρότι δεν προβλέπεται σε κανέναν κανονισμό, ως ΚΑΕ Περιστέρι winmasters επιθυμούμε στον μεταξύ μας αγώνα του δευτέρου γύρου, η ΚΑΕ ΑΕΚ να προτείνει τους τρεις διαιτητές της αρεσκείας της, όποιοι και αν είναι αυτοί, για να πέσουν οριστικά οι μάσκες και να μην υπάρχει πλέον κανένα άλλοθι.

ΥΓ1: Παρακαλούμε την ΚΕΔ να κάνει αποδεκτό το αίτημα που θα της αποστείλουμε και εγγράφως, για τον ορισμό τριών διαιτητών της αρεσκείας της ΚΑΕ ΑΕΚ στον μεταξύ μας αγώνα του δευτέρου γύρου.

ΥΓ 2: Είναι ντροπή μια μεγάλη ομάδα όπως η ΚΑΕ ΑΕΚ να μην μπορεί να αποδεχθεί μια καθαρή ήττα μέσα στο γήπεδο και ταυτόχρονα να στοχοποιεί πάλι ανθρώπους. Πολλώ δε μάλλον, όταν αυτή την πρακτική στοχοποίησης καταδίκασαν πέρυσι στον ΕΣΑΚΕ απερίφραστα ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ. Δάσκαλε που δίδασκες…

ΥΓ 3: Περιμένουμε από την ΚΑΕ ΑΕΚ, έστω και την ύστατη ώρα, να αποσύρει αυτή τη, λίαν επιεικώς, κατάπτυστη ένσταση και να σταθεί επιτέλους στο ύψος των περιστάσεων.

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο