Προμηθέας: «Αυθεντικό πάθος, σπάνιο ήθος»

Ο Προμηθέας είπε το δικό του «αντίο» στον Δημήτρη Γκίμα και τον χαρακτήρισε άνθρωπο και προπονητή με «αυθεντικό πάθος, σπάνιο ήθος», που είχε «άοκνη μαχητικότητα» και μεγάλη αγάπη για την ομάδα του, τον Φίλιππο Βέροιας
Προμηθέας: «Αυθεντικό πάθος, σπάνιο ήθος»

Ο Προμηθέας είπε το δικό του «αντίο» στον προπονητή του Φιλίππου Βέροιας, Δημήτρη Γκίμα, που έφυγε ξαφνικά από την ζωή σήμερα στα 55 χρόνια του.

Ο Προμηθέας χαρακτήρισε τον Δημήτρη Γκίμα άνθρωπο και προπονητή με «αυθεντικό πάθος, σπάνιο ήθος», που είχε «άοκνη μαχητικότητα» και μεγάλη αγάπη για την ομάδα του, τον Φίλιππο Βέροιας. 

 Οι Πατρινοί θυμήθηκαν και κάποιες συναντήσεις τους με τον εκλιπων και ανέφεραν: "Όταν συναντηθήκαμε ως αντίπαλοι στην Α2 Εθνική (2015-16), αλλά και πρόσφατα με αφορμή τις κοινές τηλεπροπονήσεις των Ακαδημιών των 2 ομάδων μας εντυπωσίασε η πηγαία αυθεντικότητα, η άοκνη μαχητικότητα και η μοναδική αγάπη για την ομάδα του, το Φίλιππο Βέροιας, αυτού του αληθινού εργάτη του αθλήματος".

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Προμηθέα για τον θάνατο του Δημήτρη Γκίμα:

Τα μέλη του ΔΣ του Αθλητικού Συλλόγου Προμηθέα Πατρών -και προσωπικά ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Ευάγγγελος Λιόλιος- εκφράζουν τη βαθιά θλίψη τους και τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Δημήτρη Γκίμα, καθώς και στην Οικογένεια του Φίλιππου Βέροιας για τη βαριά κι εντελώς απρόσμενη απώλεια τους.

Ο εκλιπών υπηρέτησε τον μπάσκετ και ιδιαίτερα τον Φίλιππο Βέροιας ως αθλητής και προπονητής με αυθεντικό πάθος, σπάνιο αθλητικό ήθος και ιδιαίτερη αγάπη.

Όταν συναντηθήκαμε ως αντίπαλοι στην Α2 Εθνική (2015-16), αλλά και πρόσφατα με αφορμή τις κοινές τηλεπροπονήσεις των Ακαδημιών των 2 ομάδων μας εντυπωσίασε η πηγαία αυθεντικότητα, η άοκνη μαχητικότητα και η μοναδική αγάπη για την ομάδα του, το Φίλιππο Βέροιας, αυτού του αληθινού εργάτη του αθλήματος.
Το κενό τέτοιων ανθρώπων είναι βαρύ και δυσαναπλήρωτο για όλους όσους αγαπούν το ελληνικό μπάσκετ.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

 

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ

 

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο