Προμηθέας: Φωτογραφίες με το Super Cup στο Promitheas Park

O Προμηθέας δίνει την ευκαιρία στον κόσμο του να φωτογραφηθεί σήμερα (26/9) και αύριο (27/9) με το τρόπαιο του Super Cup, το οποίο θα βρίσκεται στην είσοδο του Promitheas Park
Προμηθέας: Φωτογραφίες με το Super Cup στο Promitheas Park

O Προμηθέας δίνει την ευκαιρία στον κόσμο του να φωτογραφηθεί με το πολύτιμο τρόπαιο του Super Cup που κατέκτησε η ομάδα νικώντας στον τελικό της διοργάνωσης το Πριστέρι.

Η ομάδα ενημέρωσε τον κόσμο της ότι η κούπα θα βρίσκεται σήμερα Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου το πρωί (από 09:30-12:30) και το απόγευμα (16:00-19:00 το Σάββατο και 17:00-20:00 την Κυριακή), σε περίοπτη στην είσοδο του Promitheas Park.

Οσοι λοιπόν (αθλητές, γονείς, συνοδοί, φίλοι) θα βρεθούν  στις προπονήσεις των Ακαδημιών του Προμηθέα, που διεξάγονται εκείνες τις ώρες και εκείνες τις μέρες ή θα σπεύσουν στο Promitheas Park εκείνο το διάστημα θα έχουν την ευκαιρία να δουν την κούπα και να φωτογραφηθούν μαζί της.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Προμηθέα:

Έλα κι εσύ να φωτογραφηθείς με το τρόπαιο του Super Cup!

Η Πάτρα και ο Προμηθέας γιορτάζουν και το τρόπαιο σε περιμένει!

Μια μοναδική ευκαιρία να φωτογραφηθούν με το τρόπαιο του πρώτου τίτλου του Promitheas Patras BC θα έχουν όσοι βρεθούν στο Promitheas Park για τις προπονήσεις της Promitheas Patras BC Academy αυτό το Σαββατοκύριακο 26-27 Σεπτεμβρίου. Το τρόπαιο του Super Cup θα βρίσκεται στην είσοδο του Promitheas Park το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου το πρωί (από 09:30-12:30) και το απόγευμα (16:00-19:00 το Σάββατο και 17:00-20:00 την Κυριακή) και οι νεαροί αθλητές/τριες του Προμηθέα (αλλά και γενικότερα όποιος το επιθυμεί) θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με αυτό.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο