ΠΣΑΚ: Έδειξε τις ευαισθησίες του

Ο ΠΣΑΚ έκανε πράξη την απόφασή του να βοηθήσει κι αυτός στην μάχη κατά του Covid-19 και παρέδωσε στο Υπουργείο Υγείας ένα σημαντικό ποσό για τη ενίσχυση της προσπάθειας εναντίον του κορονοϊού
ΠΣΑΚ: Έδειξε τις ευαισθησίες του

Ο ΠΣΑΚ έδειξε και έμπρακτα τις ευαισθησίες του. Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών έκανε πράξη την απόφασή του να βοηθήσει κι αυτός στην μάχη κατά του Covid-19.

Προ καιρού είχε αποφασιστεί να γίνει μια δωρεά για να ενισχυθεί η ιατρική μάχη εναντίον του κορονοϊού. Έτσι ο ΠΣΑΚ παρέδωσε στο Υπουργείο Υγείας ένα σημαντικό ποσό (από το ταμείο αλληλοβοηθείας του) για τη ενίσχυση της προσπάθειας εναντίον του κορονοϊού.

Από τον ΠΣΑΚ τονίστηκε ότι οι ελλείψεις στα νοσοκομεία είναι πάρα πολλές και υπάρχει μεγάλη ανάγκη και όποιος θέλει να βοηθήσει να έρθει σε επικοινωνία με τον Γενικό Διευθυντή του Συνδέσμου Κώστα Αλεξανδρίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ:

«Ένα πολύ σημαντικό ποσό από το ταμείο αλληλοβοήθειας έδωσε ο  στο Υπουργείο Υγείας, στην προσπάθειά του να βοηθήσει οικονομικά στη μάχη που δίνει η χώρα μας κατά του κορωναϊού. Οι ελλείψεις στα νοσοκομεία είναι πάρα πολλές και υπάρχει μεγάλη ανάγκη.

Οποιοσδήποτε θέλει να βοηθήσει, μπορεί και μέσω του ΠΣΑΚ, αρκεί να έρθει σε επικοινωνία με τον Γενικό Διευθυντή του Συνδέσμου Κώστα Αλεξανδρίδη στο τηλέφωνο 6975888708. Υπάρχει άμεση επικοινωνία με το Υπουργείο Υγείας, προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να έχουν αποδεικτικά κατάθεσης των χρημάτων τους».

Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο