Ρέθυμνο: Σέφ για καλό σκοπό οι Harris και Σπυριδονίδης (pics+vid)

Για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν, τα SYN.KA Super Markets και η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ένωσαν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό, συνεχίζοντας τη δράση «Γεύμα Assist», με τους Ramon Harris και Αλέξανδρο Σπυριδονίδη, να εκτελούν χρέη σεφ
Ρέθυμνο: Σέφ για καλό σκοπό οι Harris και Σπυριδονίδης (pics+vid)

Το Ρέθυμνο έχει δείξει πολλές φορές τις κοινωνικές του ευαισθησίες και έχει αποδείξει ότι είναι πάντα δίπλα σε ανθρώους που έχουν ανάγκη. Για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν, τα SYN.KA Super Markets και η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ένωσαν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό, συνεχίζοντας τη δράση «Γεύμα Assist», που σαν στόχο έχει την προσφορά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Οι παίκτες της ομάδας, Ραμόν Χάρις και Αλέξανδρος Σπυριδονίδης, μαζί με δύο μέλη της εθελοντικής ομάδας του συλλόγου φιλοξενήθηκαν στο συσσίτιο της Αγίας Βαρβάρας, «Χριστιανική Γωνιά». Οι Κρητικοί φόρεσαν τις κλασικές ποδιές των σεφ και εκτέλεσαν χρέη μαγείρων. Βοήθησαν στο να μαγειρευτούν γεύματα, τα οποία πρόσφεραν σε ανθρώπους που τα είχαν ανάγκη, βοηθώντας τους να ξεπεράσουν έστω για λίγο κάποιες από τις τεράστιες δυσκολίες που έχουν και από τις δύσκολες στιγμές, που περνάνε.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ρεθύμνου:

Για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν, τα SYN.KA Super Markets και η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ένωσαν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό, συνεχίζοντας τη δράση «Γεύμα Assist», που σαν στόχο έχει την προσφορά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Οι παίκτες μας Ραμόν Χάρις και Αλέξανδρος Σπυριδονίδης, μαζί με δύο μέλη της εθελοντικής μας ομάδα, αφού πήραν τα άρτια και ποιοτικά προϊόντα από τα SYN.KA Super Markets, φιλοξενήθηκαν στο συσσίτιο της Αγίας Βαρβάρας, «Χριστιανική Γωνιά». Εκεί, αφού φόρεσαν τις απαραίτητες ποδιές, ανέλαβαν χρέη… σεφ, μαγειρεύοντας με αγάπη τα γεύματα, τα οποία πρόσφεραν στους συνανθρώπους μας, ολοκληρώνοντας τη 2η δράση τη φετινή σεζόν.

 

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΥΣ... ΣΕΦ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

 

 

ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο