Ρέθυμνο: Στα θρανία για μάθημα αγγλικών οι Carter, Γαρέζος

Μαθήματα αγγλικών έκαναν οι Josh Carter και Γιώργος Γαρέζος, που φιλοξενήθηκαν στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου, στην 4η κατά σειρά επίσκεψη του συλλόγου σε κάποιο σχολείο, στο πλαίσιο της δράσης «Time out… για Αγγλικά»
Ρέθυμνο: Στα θρανία για μάθημα αγγλικών οι Carter, Γαρέζος

Μαθήματα αγγλικών έκαναν οι Josh Carter και Γιώργος Γαρέζος. Οι δυο παίκτες φιλοξενήθηκαν στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου, στην 4η κατά σειρά επίσκεψη του Ρεθύμνου σε κάποιο σχολείο, στο πλαίσιο της δράσης «Time out… για Αγγλικά»,

Οι Carter και Γαρέζος μίλησαν αγγλικά με τα παιδιά σε μια μίνι συνέντευξη που έδωσαν στους μικρούς μαθητές της τάξης ΣΤ΄ 1. Λίγο μετά έπαιξαν και κρεμάλα με τα παιδιά. Και στο τέλος φυσικά μοίρασαν χαμόγελα και αυτόγραφα και έβγαλαν φωτογραφίες με τους μαθητές.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ρεθύμνου:

Την 4η κατά σειρά επίσκεψη του, στο πλαίσιο της δράσης «Time out… για Αγγλικά», πραγματοποίησε το Ρέθυμνο Cretan Kings, το οποίο φιλοξενήθηκε στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου.
Οι καλαθοσφαιριστές της ομάδας μας, Josh Carter και Γιώργος Γαρέζος φιλοξενήθηκαν από το ΣΤ’ 1, όπου οι μικροί μαθητές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί τους στην αγγλική γλώσσα, πραγματοποιώντας μία μίνι συνέντευξη. Στη συνέχεια, έπαιξαν το γνωστό παιχνίδι της κρεμάλας, δυσκολεύοντας αρκετά τους παίκτες μας. Φυσικά, εκείνοι με τη σειρά τους, δεν έχασαν την ευκαιρία να σηκωθούν και να γράψουν στον πίνακα, με τους… συμμετέχοντες να εμφανίζονται, πάντως, αρκετά διαβασμένοι.

Με την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, οι Κάρτερ και Γαρέζος υπέγραψαν αυτόγραφα, μοίρασαν αγκαλιές και φωτογραφήθηκαν με τους μικρούς τους φίλους, δίνοντας το επόμενο ραντεβού στο γήπεδο.

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ευχαριστεί θερμά τον διευθυντή του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου Νίκο Κυδωνάκη και τη δασκάλα των Αγγλικών Γεωργία Λιάσα για τη φιλοξενία και την άψογη συνεργασία.

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο