Ρέθυμνο: Το ξεχωριστό μήνυμα οπαδού της ομάδας στη νοηματική (vid)

Ένα ξεχωριστό μήνυμα στον κόσμο να μείνει σπίτι του αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει η ανθρωπότητα εξαιτίας του Covid-19 έστειλε στη νοηματική γλώσσα ο οπαδός του Ρεθύμνου, Φώτης Παπαδόπουλος μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας
Ρέθυμνο: Το ξεχωριστό μήνυμα οπαδού της ομάδας στη νοηματική (vid)

Ένα ξεχωριστό μήνυμα στον κόσμο να μείνει σπίτι του αυτές τις δύσκολες ώρες έστειλε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ένας οπαδός του Ρέθυμνο, ο Φώτης Παπαδόπουλος. Το μήνυμα είναι αληθινά ξεχωριστό, καθώς είναι στη νοηματική γλώσσα. Ο Φώτης Παπαδόπουλος ζήτησε από τον κόσμο να μένει σπίτι σε αυτή τη δύσκολη περίοδο σε μια προσπάθεια να σταματηθεί η φονική επέλαση του Covid-19.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ρεθύμνου και το μήνυμα του Φώτη Παπαδόπουλου:

Η χώρα μας και ολόκληρη η ανθρωπότητα περνούν δύσκολες στιγμές, με τον κορονοϊό να έχει αλλάξει την καθημερινότητα όλων μας.
Ο φίλος της ομάδας μας, Φώτης Παπαδόπουλος, δίνει το δικό του ξεχωριστό μήνυμα, στη νοηματική γλώσσα, με αποδέκτες όλους τους συμπολίτες μας. Γιατί όπως τονίζει: ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!
Συγκεκριμένα αναφέρει:
«Γεια σας. Το όνομα μου είναι Φώτης, αγαπώ το μπάσκετ και είμαι φίλαθλος του Ρεθύμνου Cretan Kings.
Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη για όλους μας. Θέλω να σας παρακαλέσω να μείνουμε όλοι σπίτι για όσο καιρό χρειαστεί, λόγω του κορονοϊού. Είναι για το καλό μας. Μεγάλη προσοχή για εσάς τους παππούδες και τις γιαγιάδες, αλλά και όσοι ανήκετε στις ευπαθείς ομάδες. Τα παιδιά κάντε λίγο υπομονή. Γυμναστείτε, δείτε ταινίες, εκμεταλλευτείτε δημιουργικά τον χρόνο σας. Και οι γονείς μείνετε σπίτι και κάντε μόνο τις απαραίτητες μετακινήσεις. Πρέπει να ακούμε τους αρμόδιους και να τηρούμε τους κανόνες υγιεινής. Αυτοί γνωρίζουν περισσότερα πράγματα από εμάς.
Σας παρακαλώ, ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΠΙΤΙ».

 

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΦΩΤΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΠΟΥΛΟΥ

 

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο