Ρεπό και σε Άρη και Ηρακλή

Ο Άρης και ο Ηρακλής ανακοίνωσαν ότι σταματάνε οι προπονήσεις των παικτών τους στο πλαίσιο των μέτρων για τον coronavirus
Ρεπό και σε Άρη και Ηρακλή

Η απόφαση του ΕΣΑΚΕ για αναβολή των αγώνων (14-15/3) της 21ης Αγωνιστικής της Α1 έχει κάνει όλες τις ομάδες να δίνουν αναγκαστικά ρεπό στους παίκτες τους και να προχωράνε σε διακοπή των προπονήσεων.

Ο Ηρακλής ανακοίνωσε ότι η ομάδα έχει ρεπό από σήμερα (12/3) έως την Δευτέρα (16/3), ενώ τόνισε ότι προτρέπει άπαντες να τηρούν τους κανόνες υγιεινής και τα μέτρα πρόληψης και ανέφερε ότι με ψυχραιμία θα περάσουμε και αυτή τη δοκιμασία.

Από τον «Γηραιό» τονίστηκε επίσης ότι τα εισιτήρια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό που έχουν αγοραστεί από τον κόσμο, ισχύουν κανονικά, για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής που θα ανακοινωθεί από τον ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ηρακλή:

«Η Ομάδα μας εχει από σήμερα ρεπό μέχρι τη Δευτέρα, οπότε και θα αξιολογηθεί εκ νέου η κατάσταση.

Ορισμένοι παίκτες θα κάνουν ατομικές προπονήσεις αυτό το διάστημα στο γήπεδο.

Τα γραφεία θα παραμείνουν κλειστά για το ίδιο διάστημα.

Τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΟ που έχουν αγοραστεί ισχύουν κανονικά, για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής που θα ανακοινωθεί από τον ΕΣΑΚΕ.

Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ προτρέπει άπαντες να τηρούν τους κανόνες υγιεινής και τα μέτρα πρόληψης. Με ψυχραιμία θα περάσουμε και αυτή τη δοκιμασία».

Ρεπό έδωσε τους παίκτες και ο Άρης. Ως την Κυριακή, όμως. Όπως τόνισε ο σύλλογος η ομάδα θα ξεκινήσει πάλι προπονήσεις την Δευτέρα, οπότε και θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης, αναμένοντας φυσικά και τις αποφάσεις του ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης:

«Μετά από συνεννόηση της διοίκησης της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ και της τεχνικής ηγεσίας,  αποφασίστηκε να δοθεί ρεπό στους παίκτες από σήμερα (12/03) μέχρι και την Κυριακή (15/03). Η ομάδα θα επιστρέψει στις προπονήσεις τη Δευτέρα (16/03), οπότε και θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης, αναμένοντας και τις αποφάσεις του ΕΣΑΚΕ».

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο