Σπανούλης: «Στεναχωριέμαι και νευριάζω όταν δεν με εμπιστεύονται»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στο impactalk.gr ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ, μιλώντας τόσο για τη νόρμα του αναφορικά με το μπάσκετ εδώ και τόσα χρόνια όσο και για την ηγετικότητα που τον διακρίνει ακόμα και στις στιγμές που θα ήθελε να είναι περισσότερο ο πρωταγωνιστής.
Σπανούλης: «Στεναχωριέμαι και νευριάζω όταν δεν με εμπιστεύονται»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στο impactalk.gr ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ, Βασίλης Σπανούλη, μιλώντας τόσο για τη νόρμα του αναφορικά με το μπάσκετ εδώ και τόσα χρόνια όσο και για την ηγετικότητα που τον διακρίνει ακόμα και στις στιγμές που θα ήθελε να είναι περισσότερο ο πρωταγωνιστής.

 

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο αρχηγός του Ολυμπιακoύ:

 

Για την θέση του ηγέτη και το μπάσκετ: «Το μπάσκετ για να γίνεις αυτός που θέλεις πρέπει να το σκέφτεσαι όλο το 24ωρο. Να το σκέφτεσαι και στο σπίτι σου, στο αυτοκίνητο σου, τι κάνεις καλά, τι δεν κάνεις, τι πρέπει να βελτιώσεις, τι πρέπει να κρατήσεις, τι πρέπει να πετάξεις. Είναι όλη η ζωή σου. Όταν θέλεις να είσαι ηγέτης, πρέπει να εμπνέεις όλο το σύνολο και να πετυχαίνεις».

Για την σκληρή δουλειά: «Η πολύ σκληρή δουλειά δεν με κούρασε ποτέ, ούτε και πρόκειται να με κουράσει είναι κάτι που αγαπώ και το κάνω για να γίνω καλύτερος. Οπότε οτιδήποτε κάνω για να γίνω καλύτερος δεν με κουράζει ποτέ».

Για όσα τον ενοχλούν: «Πραγματικά με κουράζει, με τσαντίζει, με στενοχωρεί και όλα αυτά όταν κάποιος δεν με εμπιστεύτηκε ή δεν με εμπιστεύεται και δεν με βάζει να παίξω. Η υπομονή μου που κάθομαι στον πάγκο μέχρι να μπω μέσα. Εκεί, είναι το χειρότερο μου, θέλω να είμαι μέσα και να συμμετέχω».

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο