Στο Δημαρχείο και σε μαγαζιά χορηγών το Αγρίνιο (vid+pics)

Η ομάδα του Αγρινίου επισκέφθηκε τον Δήμαρχο της Πόλης, Γιώργο Παπαναστασίου, αλλά και τα μαγαζιά τεσσάρων χορηγών του συλλόγου
Στο Δημαρχείο και σε μαγαζιά χορηγών το Αγρίνιο (vid+pics)

Η ομάδα του Αγρινίου θέλησε να τιμήσει με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο και τον Δήμο Αγρινίου, αλλά και πολλούς από τους χορηγούς της ομάδας που στέκονται με κάθε τρόπο δίπλα στον σύλλογο.

Η ομάδα επισκέφθηκε το Δημαρχείο της πόλης, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου. Η ομάδα όμως, δεν έκλεισε εκεί τις… ευχαριστήριες επισκέψεις της. Ο Γενικός Αρχηγός, Θόδωρος Καββαδίας, ο προπονητής Γιάννης Διαμαντάκος και οι παίκτες του Αγρινίου βρέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης σε τέσσερα καταστήματα χορηγών του συλλόγου. Η αντιπροσωπεία του Αγιρνίου φωτογραφήθηκε με τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων και τους χάρισε από μία φανέλα με υπογραφές όλων των παικτών.

Αναλυτικά τα δελτία Τύπου του Αγρινίου για τις επισκέψεις στο Δήμαρχο Αγρινίου, Γιώργο Παπαναστασίου, και τα καταστήματα τεσσάρων χορηγών της ομάδας:

Επίσκεψη της ομάδας μας στο Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου.

Επίσκεψη στο κατάστημα τεσσάρων χορηγών μας τη φετινή χρονιά πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης η ομάδα μας. Ο Γενικός Αρχηγός Θόδωρος Καββαδίας, ο προπονητής μας Γιάννης Διαμαντάκος και οι παίκτες μας βρέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στα καταστήματα:

7 Βαρέλια στην Οδό Σκόπα 1

Σχολαρχείο στη διασταύρωση των Οδών Μάνου Κατράκη & Αρακύνθου

Amaro στον Οικισμό Ελευθερίας στον Άγιο Ιωάννη Ρηγανά και

Corali στο 6ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αγρινίου - Αντιρρίου.

Η αντιπροσωπεία της ομάδας μας φωτογραφήθηκε με τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων και τους χάρισε από μία φανέλα με υπογραφές όλων των παικτών.

Τους ευχαριστούμε για τη στήριξη που παρείχαν στην ομάδα μας σε όλη τη διάρκεια της φετινής χρονιάς.

 

TO BINTEO ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

 

 

ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΧΟΡΗΓΩΝ

 

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο