Στο πλευρό του Βαγγέλη Λιόλιου ο Δημήτρης Αγγελόπουλος! (pic)

Ο πρόεδρος του Ικάρου Καλλιθέας Δημήτρης Αγγελόπουλος τόνισε σε δήλωσή του στην σελίδα του στο Facebook ότι στηρίζει την υποψηφιότητα (για την προεδρία) του διοικητικού ηγέτη του Προμηθέα, Βαγγέλη Λιόλιου στις εκλογές της ΕΟΚ
Στο πλευρό του Βαγγέλη Λιόλιου ο Δημήτρης Αγγελόπουλος! (pic)

O Δημήτρης Αγγελόπουλος τάχθηκε και επίσημα στο πλευρό του Βαγγέλη Λιόλιου στις επικείμενες εκλογές της ΕΟΚ. Ο πρόεδρος του Ικάρου Καλλιθέας Δημήτρης Αγγελόπουλος τόνισε σε δήλωσή του στην σελίδα του στο Facebook ότι στηρίζει την υποψηφιότητα (για την προεδρία) του διοικητικού ηγέτη του Προμηθέα, Βαγγέλη Λιόλιου στις εκλογές της Ομοσπονδίας!

Ο Δημήτρης Αγγελόπουλος, ο οποίος έχει γράψει την δική του ξεχωριστή ιστορία στο χώρο του μπάσκετ είχε ανακοινώσει αρχικά στις 4/8/2020 ότι θα υποστηρίξει τον Γιώργο Βασιλακόπουλο αν είναι τελικά υποψήφιος στις εκλογές.

Άλλαξε στάση όμως, συντάχθηκε με το όραμα του Βαγγέλη Λιόλιου, το οποίο δείχνει να ταυτίζεται με το δικό του όραμα για το άθλημα και έτσι είναι πλέον και επίσημα στο πλευρό του διοικητικού ηγέτη του Προμηθέα!

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Αγγελόπουλου:

«Αγαπητοί φίλοι ήμουν πάντα αντίθετος, με την συμμετοχή μου στα κοινά, από μικρή ηλικία ασχολούμαι με το άθλημα που λατρεύω και τον αθλητισμό γενικότερα. Πριν από λίγο, συμπεριλαμβανομένης και της άθλιας κατάστασης που έχει περιέλθει το Ελληνικό μπάσκετ, ένας φίλος με έπεισε για μία και μοναδική φορά να ασχοληθώ με τα διοικητικά της Ελληνικής Ομοσπονδίας,  θέτοντας το θέμα της πλήρους αποσύνθεσης  του μπάσκετ.

Το όνομά του Βαγγέλης Λιόλιος ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας και παράγοντας του μπάσκετ με τεράστια αγάπη στην ανάπτυξη των υποδομών. Με τρεις κύριους άξονες κοινών απόψεων:

α. προτεραιότητα ο αξιόπιστος σύλλογος, χωρίς αυτόν δεν υπάρχει μπάσκετ.

β. δημιουργία τμήματος εθελοντών μηχανικών και χορηγών για τη δημιουργία κλειστών γυμναστηρίων σ’ όλη την Ελλάδα.

γ. αναπτυξιακό που αρμόζει σε μια μπασκετική Ελλάδα, με εντελώς νέα πρωτοποριακά προγράμματα.

Προσωπικά είτε εκλεγώ είτε όχι θα στηρίξω την προσπάθεια του Βαγγέλη Λιόλιου και θα συμμετέχω ενεργά στη δημιουργία τουλάχιστον, αρχικά 100 κλειστών γηπέδων σ’ όλη την Ελλάδα, κύρια σε σχολικούς χώρους..

Στηρίξτε την προσπάθειά μας, σε κάθε περίπτωση μια νέα ημέρα ανατέλλει.

Σας ευχαριστώ πολύ».

 

TO POST TOY ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο