Στο πλευρό του Βαγγέλη Λιόλιου σύσωμος ο Ιωνικός!

Η ΚΑΕ Ιωνικός, αλλά και ο Ερασιτέχνης Ιωνικός ξεκαθάρισαν και επίσημα μέσω ανακοινώσεων ότι τάσσονται στο πλευρό του Βαγγέλη Λιόλιου στις επικείμενος εκλογές της ΕΟΚ και στηρίζουν την υποψηφιότητα του διοικητικού ηγέτη του Προμηθέα για την προεδρία της Ομοσπονδίας.
Στο πλευρό του Βαγγέλη Λιόλιου σύσωμος ο Ιωνικός!

 Στο πλευρό του Βαγγέλη Λιόλιου τάχθηκε ο Ιωνικός και μάλιστα... σύσωμος! Η ΚΑΕ Ιωνικός, αλλά και ο Ερασιτέχνης Ιωνικός ξεκαθάρισαν και επίσημα μέσω ανακοινώσεων ότι τάσσονται στο πλευρό του Βαγγέλη Λιόλιου στις επικείμενος εκλογές της ΕΟΚ και στηρίζουν την υποψηφιότητα του διοικητικού ηγέτη του Προμηθέα για την προεδρία της Ομοσπονδίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ιωνικός:

Η ΚΑΕ Ιωνικός Basket ενημερώνει ότι, στο πλαίσιο των προσεχών εκλογών για τη νέα διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, θα στηρίξει την υποψηφιότητα του κ. Βαγγέλη Λιόλιου.

 Ο κ. Λιόλιος θα διεκδικήσει το χρίσμα της προεδρίας για να οδηγήσει το άθλημα που υπηρετούμε σε μία νέα εποχή, η οποία ευχόμαστε ότι θα δημιουργήσει ξανά τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να σηματοδοτήσει την επαναφορά του ελληνικού μπάσκετ στο κορυφαίο επίπεδο λειτουργίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ιωνικού:

Στήριξη Ερασιτέχνη στον Βαγγέλη Λιόλιο!

Η οικογένεια του Ιωνικού, Ερασιτέχνης - ΚΑΕ έπειτα από τις σχετικές διαβουλεύσεις και σε άριστη συνεννόηση του Δ.Σ. και του κ. Βαγγέλη Τσάπα, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την στήριξή της στον κ. Λιόλιο για τις επερχόμενες εκλογές της ΕΟΚ.

Το πλάνο και το όραμα που έχει παρουσιάσει, καθώς και η παρουσία του στον χώρο του μπάσκετ όλα αυτά τα χρόνια, στάθηκαν αρκετά για να τον θεωρήσουμε ως την καλύτερη επιλογή για την επόμενη μέρα του μπάσκετ στην χώρα μας.

Σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες που διανύουμε, θεωρούμε πως έφτασε πλέον η ώρα να γίνει ένα γενναίο βήμα εξέλιξης του αθλήματος.

 

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΗΣ ΚΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ


 

❗Την υποψηφιότητα του κ. Βαγγέλη Λιόλιου θα στηρίξει η ΚΑΕ Ιωνικός Basket στις επικείμενες εκλογές της ΕΟΚ. #IonikosBC #HellenicCoin

Δημοσιεύτηκε από Ionikos BC Hellenic Coin στις Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021

 

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΙΩΝΙΚΟΥ


 

Στήριξη Ερασιτέχνη στον Βαγγέλη Λιόλιο! Η οικογένεια του Ιωνικού, Ερασιτέχνης - ΚΑΕ έπειτα από τις σχετικές...

Δημοσιεύτηκε από Ionikos Nikaias AC / Ιωνικός Νικαίας ΑΟ στις Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο