Συναγερμός και αναμονή στην ΑΕΚ για τα τεστ κορονοιού

Η ΑΕΚ περιμένει να κάνει αύριο (3/12) τα τεστ Covid-19 για να φανεί αν υπήρξε μετάδοση του ιού στην ομάδα μετά την παρουσία του «θετικού» (χωρίς να το ξέρει τότε) στον κορονοϊό Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη
Συναγερμός και αναμονή στην ΑΕΚ για τα τεστ κορονοιού

Στην ΑΕΚ σήμανε υγειονομικός συναγερμός μετά την γνωστοποίηση της είδησης ότι ο Γιώργος Πατούλης ήταν θετικός στον κορονοϊό. Ο Περιφερειάρχης Αττικής έδωσε το παρόν στην Αιμοδοσία που διοργάνωσε η ΑΕΚ χθες στο ΟΑΚΑ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», την Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, την ΠΟΣΕΑ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών) και τη Διοίκηση του ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ).

Ο Γιώργος Πατούλης ήταν «θετικός» στον Covid-19, αλλά δεν το ήξερε τότε. Η παρουσία του, όμως, στην αιμοδοσία έβαλε σε συναγερμό την ομάδα.

Η ΑΕΚ θα κάνει αύριο (3/12) τεστ για τον ιό, για να φανεί αν ο κορονοϊός πέρασε και σε κάποιο μέλος της ομάδας και φυσικά η αγωνία όλων είναι μεγάλη.

Βέβαια, ό,τι έγινε, έγινε. Το θέμα είναι να μην έχει περάσει ο ιός και την πόρτα της ΑΕΚ, διότι αν τον έχει περάσει η ομάδα κάηκε, καθώς ίσως χάσει παίκτες και μέλη της ομάδας σε μια περίοδο που υπάρχουν πολλές αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Κι αυτό θα φανεί μια και καλή μετά τα αυριανά τεστ, τα οποία οι κιτρινόμαυροι ελπίζουν να είναι «καθαρά».

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο