Συνεχίζει στον Ιωνικό ο Καραχάλιος

Την επέκταση της συνεργασίας του με τον γιατρό, κ. Γιώργο - Γρηγόρη Καραχάλιο για έναν ακόμα χρόνο γνωστοποίησε ο Ιωνικός Νικαίας μέσω ανακοίνωσης του.
Συνεχίζει στον Ιωνικό ο Καραχάλιος

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Ο Ιωνικός Νικαίας Affidea έχει "θωρακιστεί" σε όλους τους τομείς για την επιστροφή του στην Basket League και εμπιστεύεται την υγεία των αθλητών του για άλλη μία χρονιά στον γιατρό, κ. Γιώργο - Γρηγόρη Καραχάλιο.

Ο πολύ έμπειρος και άρτια καταρτισμένος Χειρουργός Ορθοπαιδικός -Ειδικός Αθλητίατρος θα προσφέρει για τρίτη διαδοχικη χρονιά τις υπηρεσίες του ως επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου συνεχίζοντας την επιτυχημένη συνεργασία των δύο πλευρών με τα πολύ καλά αποτελέσματα στην κατάσταση και την αποθεραπεία των αθλητών.

Ο Ιωνικός θέτει ασφαλώς σε προτεραιότητα την υγεία των αθλητών του και η παρουσία του γιατρού εγγυάται την καλύτερη δυνατή λειτουργία της ομάδας και σε αυτόν τον τομέα.

Η πορεία του στον χώρο

Ο κ. Καραχάλιος είναι κάτοχος διπλώματος Αθλητιατρικής IOC DipSpPhy (διετές μεταπτυχιακό της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής) και διπλώματος Ιατρικής του Ποδοσφαίρου της FIFA. Είναι Διευθυντής Ορθοπαιδικής και Αθλητιατρικής Κλινικής στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου και τα τελευταία 15 χρόνια στο χώρο του επαγγελματικού αθλητισμού έχει συνεργαστεί με κορυφαίους συλλόγους και αθλητές.

Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και πήρε την Ορθοπαιδική ειδικότητα στην Πανεπιστημιακή Κλινική του ΚΑΤ. Στη συνέχεια εργάσθηκε στην Μ.Βρεττανία και στην Β’ Πανεπιστημιακή Κλινική Αθηνών.

Έχεί εκπαιδευθεί στο READING U.K (υποτροφία ΕΕΧΟΤ) και σε κέντρα της Γερμανίας και του Βελγίου στην χειρουργική υποβοηθούμενη με υπολογιστή – πλοηγό (computer assisted orthopaedic surgery) και στην ελάχιστα επεμβατική αρθροπλαστική ισχίου (PATH).

Είναι ο μοναδικός πιστοποιημένος και Κέντρο Αναφοράς στην Ελλάδα για την τεχνική διατήρησης του προσθίου χιαστού Συνδέσμου (DIS LIGAMYS). Έχει διατελέσει Διευθυντής Ορθοπαιδικής και Κλινικής Αθλητικών Κακώσεων στα Νοσοκομεία Μετροπόλιταν και Ερρίκος Ντυνάν.

Συμμετέχει ως εκπαιδευτής και ομιλητής σε σεμινάρια – συνέδρια Αρθροσκοπικής χειρουργικής και αθλητικών κακώσεων. Έιναι μέλος των: ΕΕΧΟΤ , ΕΑΕ , ESSKA , ESSSE , ISAKOS.

Tags:

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο