Τουρνουά «καρδιάς» στην Καλλιθέα(vid)

Με την συμβολή του Δήμου Καλλιθέας, του Αθλητικού Συλλόγου ΠΟΛΙΣ Καλλιθέας, Ε.Α.Σ.Υ.Α διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 4ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Μπάσκετ« Η Καρδιά του παιδιού»
Τουρνουά «καρδιάς» στην Καλλιθέα(vid)

Μια πολλή σημαντική κίνηση έλαβε χώρα στην Καλλιθέα με την συμβολή του Δήμου Καλλιθέας, του Αθλητικού Συλλόγου ΠΟΛΙΣ Καλλιθέας, Ε.Α.Σ.Υ.Α.

Συγκεκριμένα, διοργανώθηκε το 4ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Μπάσκετ για τον Συλλόγο καρδιοπαθών παιδιών « Η Καρδιά του παιδιού» με την συμμετοχή ανθρώπων του αθλητισμού και της πολιτικής σκηνής.

Στο τουρνουά, που τελέστηκε με μεγάλη επιτυχία συμμετείχαν οι Πόλις ΑΣ Καλλιθέας,  η ομάδας της Βουλής των Ελλήνων, η ομάδα της ΤΔ Αθηνών-Αττικής/ΙΡΑ, η ομάδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών και της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.  

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε πλήθος κόσμου, όπως επίσης και οι Δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτριος Κάρναβος, ο Επιτελάρχης της Ελληνικής Αστυνομίας Αντισ/γος κ. Ανδρέας Δασκαλάκης και ο Δημήτρης Παπανικολάου με το πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού να δίνει το παρόν στην εκδήλωση.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο