Το Κορωπί θα συνεργαστεί με την ΑΕΚ! (pic)

Ο σύλλογος του Κορωπίου θα συνεργαστεί τη νέα σεζόν με την ομάδα της ΑΕΚ για την ανάδειξη νέων αθλητών σε μία ξεχωριστή πρωτοβουλία που έπαιξε καθοριστικό ρόλο και η συμβολή του coach Ανδρέα Δρακόπουλου.
Το Κορωπί θα συνεργαστεί με την ΑΕΚ! (pic)

Το σωματείου του Κορωπίου προχώρησε σε μία καινοτόμα κίνηση όσον αφορά τις ακαδημίες του και με τη νέα αγωνιστική σεζόν θα συνεργαστεί με την ομάδα της ΑΕΚ με σκοπό την ανάδειξη νέων αθλητών με "φόντο" το μέλλον και των δύο συλλόγων.

Το Κορωπί, από τότε που ανέλαβε και ο coach Ανδρέας Δρακόπουλος τόσο την ανδρική ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας, όσο και τα τμήματα υποδομών του συλλόγου, φαίνεται πως εμβαθύνει στους νέους αθλητές, αλλά και στις ακαδημίες του σωματείου.

Έτσι δημιουργείται ένα πλάνο με στόχο την επάνδρωση του ρόστερ στις εθνικές κατηγορίες με παιδιά που προέρχονται από τα "σπλάχνα" της ομάδας του Κορωπίου. Μάλιστα και η Ένωση με το πρόγραμμα των ακαδημιών που έχει δημιουργήσει ο Dragan Sakota έχει κοινό πλάνο, για αυτό το λόγο άλλωστε και τα δύο σωματεία ήρθαν σε συμφωνία για τη νέα χρονιά, σε μία συνεργασία που μόνο καλό μπορεί να προσφέρει στο μπάσκετ.

Δείτε την ανακοίνωση της ΑΕΚ:

"Η Γενική Διεύθυνση Τμημάτων Υποδομής και ΑΕΚ BC ΑCADEMY – DRAGAN SAKOTA ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με το Τμήμα Καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ. Κορωπίου.
Η ΑΕK ΒC επεκτείνει με τον τρόπο αυτό το «Δίκτυο ΑΕΚ», με στόχο την ενίσχυση της παραγωγικής διαδικασίας και την ανάδειξη νέων αθλητών, που είναι και το πρωτεύον, επ’ ωφελεία και των δύο Συλλόγων.

Στο πλαίσιο αυτό, και η συμφωνία για τη διεξαγωγή μέρους της προετοιμασίας 2020-2021 των Ομάδων Παίδων και Εφήβων της ΑΕΚ, σε αθλητική εγκατάσταση του Κορωπίου, σε συνεργασία με το Δήμο Κρωπίας, καθώς και η συμφωνία για κοινές κοινωνικές, φιλανθρωπικές, πολιτιστικές εκδηλώσεις και άλλες δράσεις.

Για όλα τα παραπάνω είναι αυτονόητο, ότι ΑΕΚ BC και Γ.Σ. Κορωπίου θα ακολουθούν τις απαιτούμενες διαδικασίες τήρησης των πρωτοκόλλων υγείας, προκειμένου για την προστασία αθλητών και λοιπών εμπλεκομένων από την πανδημία διαρκείας". 

Δείτε και τη σχετική δημοσίευση:

Συνεργασία με Γ.Σ. Κορωπίου #ΑΕΚΒC #AEKBCNEWS

Δημοσιεύτηκε από AEK Basketball Club στις Τρίτη, 4 Αυγούστου 2020

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο