Το ξεχωριστό «αντίο» του ΠΑΟΚ στον Απόλλωνα Τσόχλα

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε και επίσημα τον «χωρισμό» με τον Απόλλωνα Τσόχλα και «αποχαιρέτησε» τον παίκτη (έχει κλείσει στον Ολυμπιακό Β΄) από την ομάδα με ένα ξεχωριστό μήνυμα
Το ξεχωριστό «αντίο» του ΠΑΟΚ στον Απόλλωνα Τσόχλα

Ο ΠΑΟΚ και ο Απόλλωνας Τσόχλας θα πορεύονται σε διαφορετικούς δρόμους πλέον. Μετά από 7 ολόκληρα χρόνια οι δυο πλευρές δεν θα είναι πλέον μαζί στη νέα σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε και επίσημα τον «χωρισμό» με τον Απόλλωνα Τσόχλα, ο οποίος έχει κλείσει στον Ολυμπιακό Β'  και «αποχαιρέτησε» τον παίκτη από την ομάδα με ένα ξεχωριστό μήνυμα.

Ο ΠΑΟΚ ευχαρίστησε τον παίκτη για όλα όσα πρόσφερε στην ομάδα και τόνισε ότι ολοκληρώθηκε μια σχέση δυνατή, οικογενειακή και πάνω από όλα ανθρώπινη.

Αναλυτικά το μήνυμα του ΠΑΟΚ προς τον Απόλλωνα Τσόχλα:

Ευχαριστούμε Απόλλωνα…

Αυτή η όμορφη συνεργασία που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2013 και εξελίχθηκε σε μία δυνατή σχέση, οικογενειακή και πάνω από όλα ανθρώπινη, ολοκληρώθηκε.

Όπως πορευτήκαμε μαζί αυτά τα επτά χρόνια, με τα ίδια ακριβώς συναισθήματα αποχαιρετάμε σήμερα τον Απόλλωνα Τσόχλα

Με τον ίδιο σεβασμό που έδειξε για την ομάδα και την αντιμετώπισε χωρίς δεύτερες σκέψεις στα εύκολα, αλλά κυρίως στα δύσκολα. Η ποιότητα του χαρακτήρα του ανεκτίμητη.

Με το ίδιο πάθος και την αυταπάρνηση που έδειχνε πάντα, ακόμη κι όταν χρειάστηκε να αγωνιστεί με σοβαρό τραυματισμό! Ήταν πάντα εδώ.

Ευχαριστούμε τον Απόλλωνα Τσόχλα για όλα όσα προσέφερε στον ΠΑΟΚ.

Το μπασκετικό του μυαλό έχει πολλά να δώσει στο άθλημα, όταν θα έρθει η ώρα να ολοκληρώσει την καριέρα του. Καλή συνέχεια, πάντα με υγεία! Εις το επανιδείν.

 TO POST TOY ΠΑΟΚ

 

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο