LUAVI header ad

Το ξεχωριστό και αισιόδοξο μήνυμα των παικτών της Γ' Εθνικής (pics, vids)

Το basketblog απηύθυνε κάλεσμα σε ομάδες, προπονητές και παίκτες της Γ' Εθνικής κατηγορίας, έτσι ώστε να στείλουν το δικό τους μήνυμα για τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε αλλά και να εκφράσουν την άποψη τους για σημαντικά ζητήματα της «επόμενης ημέρας». Στο συγκεκριμένο άρθρο παραθέτουν τις απόψεις τους οι παίκτες των 4 ομίλων.Τους ευχαριστούμε όλους και ελπίζουμε όλος αυτός ο «εφιάλτης» να περάσει σύντομα.
Το ξεχωριστό και αισιόδοξο μήνυμα των παικτών της Γ' Εθνικής (pics, vids)

Η κατάσταση που επικρατεί σε όλον τον κόσμο με τον κορονοϊό σίγουρα είναι κάτι πρωτόγνωρο. Οι αθλητές της Γ' Εθνικής και των 4 ομίλων μίλησαν για αυτό το θέμα, την επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων, αλλά και τους τρόπους που χρησιμοποιούν ο καθένας ξεχωριστά για να κρατηθούν σε φόρμα. Τέλος, ο καθένας πέρασε το μήνυμά του στον κόσμο. Άλλοι με πολύ αισιόδοξα και ενθαρρυντικά λόγια, άλλοι με σύνεση και προσοχή για το μέλλον όλων μας.

Ωστόσο, εκτός από αυτούς που προχώρησαν σε δηλώσεις με τη μορφή βίντεο, υπήρχαν και αυτοί που πέρασαν το μήνυμά τους χωρίς αυτή τη μορφή. Νεαροί, αλλά και πιο έμπειροι στο τέλος περνούν το μήνυμα προστασίας για όλους.

Ένας από αυτούς ήταν ο Χρήστος Μπρατσιάκος της ομάδας του XBA της Χαλκίδας.

Στην ερώτηση για το θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα ο Μπρατσιάκος είπε:

"Το μπάσκετ είναι η ζωή μου.Θέλω να προπονούμαι συνέχεια,κάθε μέρα και φυσικά να παίζω παιχνίδια. Θέλω να συνεχιστεί το πρωτάθλημα,αλλά ....άλλο το "θελω" και άλλο το "πρέπει".Το πιο σημαντικό είναι η υγεία μας .Θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο να παίξουμε φέτος. Για πολλούς λόγους. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη και δεν πρέπει να παίζουμε με την ζωή μας .Το μπάσκετ είναι εδώ και μας περιμένει".

Στη συνέχεια για το αν πιστεύει θα πραγματοποιηθεί η επανεκκίνησή του και το πότε, ο παίκτης του XBA τόνισε:

"Δεν εχω πληροφόρηση για την συνέχεια του πρωταθλήματος και για το πότε. Αυτή την στιγμή δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε κάτι τέτοιο. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε πόσο σύντομα θα παίξουμε ενώ κάθε μέρα πεθαίνουν άνθρωποι δίπλα μας".

Για το τι μπορεί να κάνει ένας αθλητής για να διατηρηθεί τόσο ψυχολογικά, όσο και σωματικά, ο Χρήστος Μπρατσιάκος υπογράμμισε:

"Θετική σκέψη και αισιοδοξία !!! Χαιρόμαστε που ξυπνάμε κάθε πρωί...υγιείς και κάνουμε στο σπίτι ή στην αυλή μας ,ό,τι πρόγραμμα μας έχουν δώσει οι προπονητές μας.

Τέλος, ο γκαρντ της Χαλκίδας έστειλε το δικό του μήνυμα λέγοντας:

"Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε να λυθεί το πρόβλημα. Κάνουμε ό,τι μας λένε οι ειδικοί. Για την ώρα,πρέπει να ζούμε το παρόν. Να παραμείνουμε υγιείς,με θετική στάση και να αισιοδοξούμε".Στη συνέχεια, ο λόγος πήγε στον έμπειρο αθλητή της Ένωσης Ιλίου Οδυσσέα Μπέλλα.

Mε τη σειρά του ο Μπέλλας αναφέρθηκε στα ίδια θέματα που ταλανίζουν το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και όχι μόνο λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Καλησπέρα θα ήθελα να ξεκινήσω και να πω...υπομονή για όλα αυτά τα πρωτόγνωρα που περνάμε..σίγουρα θα περάσει και θα βγουμε όλοι πιο δυνατοί!

Θεωρώ ότι ειναι δύσκολα τα πράγματα...δεδομένου ότι θα κρατήσει μέχρι Μάη όλο αυτό! Είναι δύσκολο να ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα. Είναι μεγαλο το χρονικό διάστημα και οι παίχτες πρέπει να ξανά μπουν στην διαδικασία προετοιμασίας. Από την άλλη, άμα μπούμε κατευθείαν θα είναι επίφοβο για τραυματισμούς! Σαν αθλητές μας έχει επηρεάσει...μας λείπει. Αλλά δεν νομίζω ότι το μυαλό μας είναι στο μπάσκετ όταν εξω πεθαίνει κόσμος!!

Πιστεύω ότι αν θα ξεκινήσουν πάλι οι αγωνιστικές δραστηριότητες, θα γίνει μέσα Μάιου και ίσως είναι αργά τότε για φέτος".

Τέλος, έκλεισε με αρκετά χιουμοριστικό τρόπο τα λεγόμενά του αναφερόμενος στα πράγματα που κάνει ενώ βρίσκεται σε αποχή από τις αγωνιστικές δραστηριότητες.

"Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι σίγουρα να διατηρήσουμε όσο μπορούμε την φυσική και σωματική μας κατάσταση σε ένα σημείο καλό είτε για φέτος αν και εφόσον ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα, είτε για την επόμενη σεζόν! Ψυχολογικά ...
τίποτα...βλέπουμε βιντεάκια από αγώνες μας και κλαίμε. Υγεία σε όλο τον κόσμο".

Κλείνοντας, με τη σειρά του ο Νίκος Αγγελής της Ερμιόνης εξέθεσε και τις δικές του απόψεις για τα θέματα αυτά λέγοντας:

"Πιστεύω πως κάθε αθλητής θα ήθελε να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, αλλά πάνω απ΄όλα προέχει η υγεία, που είναι από τα πιο βασικά κομμάτια του ανθρώπου. Οι αγωνιστικές δραστηριότητες θα επανέλθουν σίγουρα. Το θέμα είναι να επανέλθουν και να διεξαχθεί ξανά το πρωτάθλημα με ασφάλεια και ευλάβεια! Η υγεία είναι πάνω από όλα, οπότε θεωρώ πως πρέπει να ξεκινήσει όταν τα πράγματα θα είναι ομαλά και να διεξαχθεί σωστά και όμορφα το πρωτάθλημα. Η ψυχολογία είναι πεσμένη για το λόγο δεν κάνουμε αυτό που αγαπάμε. Τώρα, θεωρώ πως όλοι θα πρέπει να δουλεύουν και να προσπαθούν σαν να μην έγινε τίποτα! Για να φτάσεις τους στόχους σου πρέπει να μείνεις δυνατός", τόνισε χαρακτηριστικά ο ταλαντούχος γκαρντ της Ερμιόνης.

Τέλος, πέρασε το δικό του μήνυμα στον κόσμο λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Υπομονή και δύναμη! Διανύουμε μια δύσκολη περίοδο στην οποία πρέπει να φανούμε σκληροί. Μένουμε σπίτι".

Στη συνέχεια ακολουθούν οι αθλητές που πέρασαν το μήνυμά τους μέσω απολαυστικών βίντεο. Ο καθένας τους με διαφορετικό τρόπο φυσικά αναφέρθηκαν στο πόσο τους λείπει το μπάσκετ αυτή τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Παράλληλα πολλοί αναφέρθηκαν σε πιθανή επανεκκίνηση των αγωνιστικών υποχρεώσεων με κίνδυνο τους τραυματισμούς και άλλοι βλέπουν το παρόν αισιόδοξα με την ελπίδα να βελτιωθεί η κατάσταση που διανύουμε. Ωστόσο, πέραν από τα βίντεο των παικτών θα ακολουθήσουν και σχετικά βίντεο με τους προπονητές της Γ' Εθνικής και από τους 4 ομίλους της.

Οι παίκτες που έστειλαν το μήνυμα τους από τους 2 Νότιους ομίλους της Γ' Εθνικής είναι οι εξής (με την σειρά που εμφανίζονται στο βίντεο): Λευτέρης Καραλευθέρης (ΦΕΑ Νέας Φιλαδέλφειας), Δημήτρης Λαμπρόπουλος (ΝΕΟΛ), Νίκος Μοσχοβάκης (Παναχαϊκή), Νάσος Περρωτής (ΚΑΟ Κορίνθου), Διαμαντής Μπουρής (ΣΔΥ Τρίπολης), Χρήστος Ραλλάκης (Ένωση Ιλίου), Σπύρος Μάκαρης (ΑΠΑΣ Τα Φανάρια), Στάθης Παπαδάκης (ΑΟΝΣ Μίλων), Γιώργος Σκάνδαλος (Άρης Νικαίας), Τάσος Τροβάς (ΒΑΟΛ Χίου), Λευτέρης Ζαρμακούπης (ΕΦΑΟ Ζωγράφου), Σωκράτης Γκιζόγιαννης (Άρης Θήβας), Νίκος Παπουτσής (Αργοναύτης Ραφήνας), Λάζαρος Τσορμπατζίογλου (ΑΟΠ Φάληρο), Χριστόφορος Κελεσίδης (ΑΟΚ Χανιά), Χριστόφορος Κελαϊδής (Ηλυσιακός), Βασίλης Μορφονιός (ΑΟΚ Χαλάνδρι), Άκης Κονδύλης (ΑΟΚ Χαλάνδρι)!


Οι παίκτες που έστειλαν το μήνυμα τους από τους ομίλους του Βορρά της Γ' Εθνικής είναι οι εξής (με την σειρά που εμφανίζονται στο βίντεο): Σάκης Κουτίνας (Νίκη Βόλου), Αλέξανδρος Παπαγκίκας (Φαίακας Κέρκυρας), Γιώργος Μπίλιος (Ίκαροι Σερρών), Νίκος Αντωνίου (Αναγέννηση Καρδίτσας), Δημοσθένης Κεραμάρης (Απόλλων Καλαμαριάς), Βασίλης Μαυρίδης (ΓΑΣ Μελίκης), Χάρης Βοϊβατόπουλος (Λεύκιππος Ξάνθης), Μιχάλης Γκόνος (Αριστοτέλης Φλώρινας), Πέτρος Αποστόλου (Ζέφυρος 02'), Αποστόλης Κουτσογιάννης (Ασπίς Ξάνθης), Ανέστης Δημητριάδης (ΔΕΚΑ), Σωτήρης Γκιουλέκας (Ίκαροι Τρικάλων), Θοδωρής Πανάρας (Αίολος Τρικάλων), Κλέων Λυχριδάς (Μακεδονικός), Αργύρης Δημάκης (Ελπίς Αμπελοκήπων)!ΤΟ

ΣΧΟΛΙΑ

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ειδήσεις απο όλο τον μπασκετικό κόσμο